Mi a Kedvenc francia számotok? Esetleg angol zenék francia feldolgozása, ami tetszik? Mit ajánlotok valakinek, aki szerelmes a nyelvbe?
Edith Piaf
A La foule a kedvencem tõle.
Régebbi sanzonénekesek közül: Édith Piaf, Charles Trenet, Jacques Brel, Charles Aznavour, Yves Montand.
Variété, szintén régebbi: France Gall, Bobby Lapointe.
Mai pop: Stromae, Louane, Zaz, Maître Gims, Kendji Girac, Cœur de Pirate, Rose, Indila, Wazoo, Michel Polnareff, Camille, Julien Doré, Fréro Delavega, Kids United.
Punk: Noir Désir, Les Fatals Picards.
Feldolgozások: Sarah, Chloé.
Hirtelen ennyi előadó/zenekar jutott eszembe, remélem, segítettem. :)
Az én kedvenc francia számaim jelenleg: Zaz - La Pluie, Maître Gims - Est-ce que tu m'aimes?, Edith Piaf - La foule.
Francia kéttanos tagozatra járok, illetve minden évben mentünk eddig a francia karaokeversenyre, szóval remélem, jókat írtam. :)
Boggie - Camouflage, Nouveau parfum, Quitte-moi (Ugyan Bogi egy magyar énekesnő, de gyönyörűszépen énekel.)
Louane - Avenir, On était beau, Si t'étais là, Jour1
Indila - Dernière danse, Tourner Dans le Vide
Lara Fabian (ő meg kanadai) - Je T'aime, Tu es mon Autre, Je suis malade (nem annyira modern zenék, de én szeretem)
Maître Gims - Est-ce que tu m'aimes?
Claudio Capèo - Ma jolie
Zaz (örök kedvenc előadóm) - Je veux, La vie en rose, On ira, Les passants, Qué vendrá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!