Szerintetek vegyem meg a nyáron bekövetkező Judas Priest koncetre a jegyeket, vagy pedig ráérek vele?
Figyelt kérdés
Ismerősöm szerint,nem lesznek annyira sokan,és a helyszinen is meg lehetne venni,vagy később,Nem igazán hiszek neki,szerintetek?2020. febr. 9. 15:18
1/7 anonim válasza:
Nem lesznek annyira sokan????? Én a helyedben most vennék jegyet! Én már megvettem!
2/7 anonim válasza:
Szerintem meg vedd meg amilyen gyorsan csak tudod.
Helyszínen nem valószínű hogy meg tudod már venni, illetve abból kiindulva hogy a legtöbb koncerten el kell legalább az emelt kiállós jegy még kevésbé ismert bandák esetén, nem vennék rá mérget hogy pont a NWOBHM egyik legnagyobb képviselőjénél lennének pont kevesen.
3/7 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom!Köszönöm szépen!
2020. febr. 9. 16:54
4/7 anonim válasza:
2018-ban is kevesen voltak, úgyhogy én annyira nem sietnék. :D
5/7 A kérdező kommentje:
Néztem pár videót róla és nem volt teltház :,D
Mondjuk erre rajottem mar
2020. febr. 11. 10:38
6/7 anonim válasza:
Valaki, aki vett jegyet a koncertre, segítsen már! Most akkor lefújják, lefújták a koncertet a koronavírus miatt vagy sem? Mert hallottam már ilyen pletykákat, de nem tudom mi az igazság!
7/7 anonim válasza:
Nincs lefújva most még, azt meg nem lehet tudni hogy mi lesz később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!