Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Létezik még olyan igényes ska...

Létezik még olyan igényes ska (vagy ska-punk) zenekar, mint a Skafunderz?

Figyelt kérdés
Rá vagyok kattanva nagyon. Igényes zenei alapok, igényes szöveg, ritmusos-slágeres ska zene, hatalmasat lehet rá bulizni...brutális na. Ehhez hasonlót keresek (magyart!). Amiket mások ajánlottak nekem ska, ska-punk vagy punk kategóriában, az nem jött be, nem elég igényes (nekem) sem a zene, sem a szöveg. Egyedül a PASO-nak találtam 2-3 (!!) számát, ami tetszik. De ez kevés. Túl nagyok az igényeim? Azt sem értem, hogy lehet, hogy a Skafunderz országos szinten teljesen ismeretlen??? A Youtube-on vannak olyan videói, amiket 50-150 ember nézett meg, miközben a zenéje elképesztően jó. Tudom, hogy alapvetően más stílus (bár vannak áthallások!), de megkockáztatom, hogy korai Kispál színvonal, csak éppen ezt senki nem ismeri... Na mindegy. Szívesen veszek minden tippet. Még egyszer: ska, igényes zenei alapokon igényes szöveg, slágeresen. És olyan minőségben, hogy érteni lehessen a szöveget (stúdiófelvétel!!! nem csak koncert!). Köszi.

2020. febr. 6. 21:54
 1/2 anonim ***** válasza:
2020. febr. 8. 12:00
 2/2 anonim ***** válasza:
Tizenhét
2021. okt. 10. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!