Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogy nem lehet szeretni...

Hogy nem lehet szeretni ezeket a dalokat?

Figyelt kérdés

Van pár ismerősöm akik nem szeretnek rádiót hallgatni pedig olyan sok kellemes dal megy napi szinten.

Rengeteg jó hangú énekes van aki nagyon tehetséges.

Milliók veszik a lemezeiket és hallgatják őket. Nem értem hogy nem lehet szeretni ezeket a dalokat?

Íme pár példa:

[link]

[link]

[link]

[link]

2020. jan. 30. 23:24
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
A nem népszerűek között is vannak tehetségesek akiket egyáltalán nem játszik a rádió. A kedvencem párszáz lemezt ad el és kb 200-300 fő jár a koncertjeire. Persze jó a rádió meg a népszerűek is, de nem csak belőlük áll a világ.
2020. jan. 30. 23:29
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, hogy nem vagyunk egyformák.
2020. jan. 30. 23:41
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki más zenét szeret, ezzel nincs mit csinálni. Persze a nagy számok törvénye alapján sokan hallgatnak popzenét, a népszerű számokat de miért kellene mindenkinek? Van aki inkább metált hallgat, van aki hip hopot, van aki klasszikus zenét. Mindegyiket másért lehet szeretni. Ezek a popzenék tipikusan olyanok hogy a legtöbben elhallgatják, háttérzenének jó de igazából sokaknak semmi érdekes nincsen benne.
2020. jan. 31. 00:03
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Engem zavar ez a rengeteg, nagyon hallgató már -már mű hatásba átmenő utómunka. Plusz eléggé élettelen nekem.
2020. jan. 31. 00:05
 5/9 anonim ***** válasza:

Úgy lehetséges ez,hogy ez is relatív.

Az én Leander Rising/Kills zenéim meg tuti nem tetszenek neked:)

2020. jan. 31. 00:48
 6/9 anonim ***** válasza:
Néha alulértékeltnek, kevésbé ismertnek lenni jó dolog, csak nézd meg milyenek manapság ezek az agyon sztárolt sztárocskák, az összeset tönkretette a siker. Ha valaki híres akar lenni, azt lassan tegye, építse fel lassan a karrierjét, a hírtelen, túl gyorsan jött siker csak tönkreteszi az embert.
2020. jan. 31. 02:39
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Biztos szeretsz rádiót hallgatni, de azért ha van időd, akkor kutass más zenei műfajok iránt. Tényleg sok olyan van, aki megérdemelné a figyelmet, mégsem kapnak akkorát.

Nekem igazából avval van a gondom, hogy akik mainstreamet hallgatnak éjjel-nappal, azok csak azt fogják hallgatni, ami a csapból is folyik. Akik undergroundabb műfajt kezdenek hallgatni és azokra esküsznek, hogy milyen jó zenék, azok meg egy idő után minden mainstreamet el fognak utasítani pár kivétellel. A zenei műfajok elvetemült fanjai között is van nem is kevés konfliktus. Jó lenne egy bizonyos aranyközép utat megtalálni, amit nem nagyon vállalnak be nanapság, mert mindenki el akarja dönteni, hogy ő most egy rocker, egy popsztár nagy fanja, egy metalhead stb. és a többi zenei műfajt alsóbbrendűnek gondolja és a kedvencét isteníti.

2020. jan. 31. 15:20
 8/9 anonim ***** válasza:

Előző vagyok:

Itt a mainstream pop zenék fanjainál az a bajom, hogy néha túl sokat képzelnek és néha nem tisztelik azokat, akik undergroundabb műfajokat szeretnek hallgatni. Néha te is kutakodhatnál, mert ez csak a felszíne az egész zene világnak.

2020. jan. 31. 15:41
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem leginkább az igényesség hiányzik, valahogy nincs sajátos mondanivalója hanem többség közhely.

Ebből következik hogy számomra nem jelentenek semmit, nem élvezem a hallgatását.

Bár sokáig ilyen zenéket hallgattam, de amikor fontosabb lett számomra úgy általában a zene akkor már elég sokféle zenei stílus felé nyitottam és teljesen háttérbe szorultak a rádióban halott popzenék.

2020. jan. 31. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!