Hogy nem lehet szeretni ezeket a dalokat?
Van pár ismerősöm akik nem szeretnek rádiót hallgatni pedig olyan sok kellemes dal megy napi szinten.
Rengeteg jó hangú énekes van aki nagyon tehetséges.
Milliók veszik a lemezeiket és hallgatják őket. Nem értem hogy nem lehet szeretni ezeket a dalokat?
Íme pár példa:
Úgy lehetséges ez,hogy ez is relatív.
Az én Leander Rising/Kills zenéim meg tuti nem tetszenek neked:)
Szia
Biztos szeretsz rádiót hallgatni, de azért ha van időd, akkor kutass más zenei műfajok iránt. Tényleg sok olyan van, aki megérdemelné a figyelmet, mégsem kapnak akkorát.
Nekem igazából avval van a gondom, hogy akik mainstreamet hallgatnak éjjel-nappal, azok csak azt fogják hallgatni, ami a csapból is folyik. Akik undergroundabb műfajt kezdenek hallgatni és azokra esküsznek, hogy milyen jó zenék, azok meg egy idő után minden mainstreamet el fognak utasítani pár kivétellel. A zenei műfajok elvetemült fanjai között is van nem is kevés konfliktus. Jó lenne egy bizonyos aranyközép utat megtalálni, amit nem nagyon vállalnak be nanapság, mert mindenki el akarja dönteni, hogy ő most egy rocker, egy popsztár nagy fanja, egy metalhead stb. és a többi zenei műfajt alsóbbrendűnek gondolja és a kedvencét isteníti.
Előző vagyok:
Itt a mainstream pop zenék fanjainál az a bajom, hogy néha túl sokat képzelnek és néha nem tisztelik azokat, akik undergroundabb műfajokat szeretnek hallgatni. Néha te is kutakodhatnál, mert ez csak a felszíne az egész zene világnak.
Nekem leginkább az igényesség hiányzik, valahogy nincs sajátos mondanivalója hanem többség közhely.
Ebből következik hogy számomra nem jelentenek semmit, nem élvezem a hallgatását.
Bár sokáig ilyen zenéket hallgattam, de amikor fontosabb lett számomra úgy általában a zene akkor már elég sokféle zenei stílus felé nyitottam és teljesen háttérbe szorultak a rádióban halott popzenék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!