Szerintetek milyen lehet a zenei stílusom?
Valamelyik nap az iskolában feltették ezt a kérdést de nem tudtam válaszolni. Eléggé sokféle zenét hallgatok szóval szerintem nem is lehet kategorizálni de egy próbát megér.
Amiket szoktam hallgatni: Nirvana, Green Day, Pink floyd, Arctic Monkeys, Beatles, Oasis, Elvis Presley, meg hát nem tudom mi annak a műfajnak a neve de a The end of the f***ing world című sorozatban vannak olyan típusú zenék. Előre is köszönöm a válaszokat. <3
Összességében rock, pop-rock.
Pink Floyd ami kicsit kitűnik, mivel ők játszanak progresszívet is, de játszottak könnyebben emészthető zenéket is.
Sorban, ahogy írtad:
Grunge, pop punk, progresszív rock, indie/alternatív rock, beat/pszichedelikus rock/art rock, britpop, rock and roll.
Az a film soundtrack meg vegyes...
Tehát max annyiban lehet meghatározni, hogy pop-rock, de szerintem nincs értelme, az a jó, ha nem csak egy féle műfajt hallgatsz.
Létezik egy olyan stílus is hogy "nem kategorizálható egyéni ízlés"
Nekem sincs stílusom.
Hangulatfüggően az operától a rockon át az ír népzenékig meghallgatok sokfélét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!