Bill a Tokio Hotelből tényleg meleg?
Figyelt kérdés
2010. júl. 22. 17:33
11/13 anonim válasza:
Melyik interjúnak drágám? Amit a Bravo írt?:D Istenem! Nem mondod hogy nekem szeretnéd megmagyarázni hogy mit mondott Adam és mit nem? Komolyan a Bravo-s cikket szeretnéd nekem itt bemagyarázni?:D Édes Istenem! Hogy lehet hogy még mindig vakon bíztok a szennylapokban?:D jajj-.-
Szívem Adam már jó rég ebben a stílusban tevékenykedik más kérdés hogy te csak most hallottál róla:D
12/13 anonim válasza:
08:50 nem tudom ezt mire írtad olvasd el még egyszer a kommentet amit írtam légyszíves:D
13/13 anonim válasza:
20:39-es vagyok! Igaza van az előttem szólónak! Nem azért de minek szóltok bele ha nem is tudtok semmit Adamről? Fogalmatok sincs róla mióta zenél,milyen a stílusa és miért ilyen a stílusa. Olvassátok csAK a Bravot az való nektek! De Adammel kapcsolatban ne írj ha fogalmad sincs róla ki az! Nem mondom hogy nézz utána,mert akkor elővennéd az IM-et és társait. Még túl fiatalok vagytok ahhoz hogy le tudjátok szűrni azt hogy mi igaz és mi nem! És elég ostoba dolog olyanban véleményt nyilvánítani amiről halvány lila fogalmad sincs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!