Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Bill a Tokio Hotelből tényleg...

Bill a Tokio Hotelből tényleg meleg?

Figyelt kérdés
2010. júl. 22. 17:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Melyik interjúnak drágám? Amit a Bravo írt?:D Istenem! Nem mondod hogy nekem szeretnéd megmagyarázni hogy mit mondott Adam és mit nem? Komolyan a Bravo-s cikket szeretnéd nekem itt bemagyarázni?:D Édes Istenem! Hogy lehet hogy még mindig vakon bíztok a szennylapokban?:D jajj-.-

Szívem Adam már jó rég ebben a stílusban tevékenykedik más kérdés hogy te csak most hallottál róla:D

2010. okt. 30. 11:29
 12/13 anonim ***** válasza:
08:50 nem tudom ezt mire írtad olvasd el még egyszer a kommentet amit írtam légyszíves:D
2010. okt. 30. 11:31
 13/13 anonim ***** válasza:
20:39-es vagyok! Igaza van az előttem szólónak! Nem azért de minek szóltok bele ha nem is tudtok semmit Adamről? Fogalmatok sincs róla mióta zenél,milyen a stílusa és miért ilyen a stílusa. Olvassátok csAK a Bravot az való nektek! De Adammel kapcsolatban ne írj ha fogalmad sincs róla ki az! Nem mondom hogy nézz utána,mert akkor elővennéd az IM-et és társait. Még túl fiatalok vagytok ahhoz hogy le tudjátok szűrni azt hogy mi igaz és mi nem! És elég ostoba dolog olyanban véleményt nyilvánítani amiről halvány lila fogalmad sincs!
2010. okt. 30. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!