A Limp Bizkit-et jó zenekarnak tartjátok?
Nagyon jó egyvelege a hip-hop és a rock-metál műfajnak, jól eltalált ritmusokkal és váltásokkal. Jó powerfull zenéket készítettek. Én ezért szeretem. Szövegre nem szoktam figyelni mert, mert nem érdekel...azonban jól működik a nagy egészet figyelembe véve.
Nagyon kár, hogy manapság nincs hasonló Új előadó. Régen még a papa roach volt ilyen.
A hollywood undead próbálkozott, de az nekem nagyon mellé ment.De nyilván nem nekem kell megfelelniük. :D
Igen, így 30-on túl még ma is hallgatom őket. Nekem már a Gold Cobra is tetszik, pedig először utáltam. A legjobb albumuk egyértelműen a Chocolate Starfish.
Annak már külön örülök, hogy kezd visszajönni a nu metal, igaz, más műfajokkal keverve. Pl. elég sok Infected Rain-t hallgatok.
„Ha igen miért?Ha nem miért? :D”
mert a metalt szeretem, viszont a rap önmagában nekem sokszor unalmas, így a kettő keveréke pont jó. Ráadásul a Limp Bizkit jóval könnyedebb, mint mondjuk egy Linkin Park, szívesen hallgatom háttérzajként is autóban.
Ezen kívül imádom az erőteljes basszert és Wes Borland riffjeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!