A Leander Kills zenekarnak miért ez a neve?
De ez így teljesen értelmetlen, random szavakat én is tudok nevek mellé rakni.
Lehetne akár ez is a nevük: Leander Cook vagy akár, Leander Beer.
Nem annyira nehéz jó zenekar nevet találni, olyat se aminek értelme is van.
pl: Notturno.
Egész jó lenne zenekarnak névként, és jelent is valamit.
Hát, ha megfigyeled a dalszövegeiket sokszor jelenik meg a gyilkolás. Pl "Szeress úgy, ahogy gyűlőlni tudnál és úgy ölelj, úgy ölelj most át... Ahogxy megölni tudnál."
Szoval szerintem azért is Kills lett mert a szövegeik témájához van köze sokszor a halálnak, vagy a gyilkolásnak akár csak metaforaként.
Tipikus kamu melankolikus szövegeik vannak, csak is azért ilyenek, mert erre van igény.
De akkor amikor még csak Rising volt gyakran előfordult akkor a felemelkedés?
Ennek nincs értelme.
Mitől lesz valami kamu melankólikus?
Lehet, hogy ő nem érzi át, amit mond(bár kétlem...) de attól a szöveg még melankólikus pwp
Amugy meg... Igény a nyálas szerelmes dalokra van. Szóval legalább egy kevés átélésnek kellene lennie ebben. Mehetne szerintem a pop ágazatba is. Ahhoz is van hangja, nem csak hörögni tud.
A kérdésedre viszont nem igazán tudok válaszolni xD
Max azt, hogy a "művészetet nem szabad megkérdőjelezni" (magyarul, ne keresd értelmét, mert nincs).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!