Késő negyvenesek, kora/közép ötvenesek, ez a zene tényleg akkora sláger volt?
Én friss negyvenes vagyok, pár éve fedeztem fel ezt a dalt, és imádom. Tegnap szülinapi bulin voltam, és beraktam a zenelejátszóba, meglepve tapasztaltam, hogy a nálam kicsit idősebbek ismerik és imádják. Kérem, hogy tényleg csak a megszólított korosztály feleljen, kisgyerekek menjenek inkább Minecraftozni! Köszönöm!
https://www.youtube.com/watch?v=cNEdxZURTaI
Ennek mondjuk ellentmond, hogy első helyezett volt a US Billboard Hot Dance Club Play listán, a US Billboard Hot 100-on meg 18. Emellett csak Angliában 250.000 példányt adtak el belőle, és beválasztották minden idők 1001 legjobb albuma közé.
Nem teljesen értem, miért szólnak hozzá olyanok, akik nem értenek hozzá. Ez kommentgörcs? Vagy feltűnési viszketegség?
És ez a hiszti ez mi?
Miért nem tudod elfogadni, hogy a kutya sem ismerte ezt a számot? Csak azért, mert Te ezt már rég eldöntötted? Akkor viszont minek a kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!