Milyen zene? "Blood on the dance floor. I will prove your own, take my breath away, heeey! " Sötéthajú csaj énekli, régebbi, lassan lépkednek meg forognak és tapsikolnak a klipjében.
A "Blood on the dance floor" -rész többször is van egymás után közvetlenül.
A csajnak nagyon sötétbarna haja van, és hosszú,és így lófarokban lóg neki hátra. Sz'al össze van fogva. És nem biztos, de mintha piros, rövid, perdülős-szoknyás egyberuha lenne rajta. És nagyon sok ember van még körülötte , és tök egyszerű ilyen kis kedves, kellemes lépkedős koreográfiát járnak. Azt hiszem, a klipben a domináns szín az ilyen arany. Ilyen sárgás fényekkel vannak talán megvilágítva ott az emberek a táncparketten.
Úgy emlékeztem, hogy Blood on the dance floor a címe, de most hirtelen nem találtam. Nem a Jackson-os, az is jó, de ezt most csaj énekli.
Úgy emlékeztem , hogy valami Kate énekli, de lehet, hogy nem. Egyszer régebben valamikor volt benne egy reklámban is.
Előre is köszönöm.
Jaj!! Gyerekek!! Megvan!! xd
nem blood,hanem murder volt a szó:S :)
Sophie Ellis-Bextor - Murder On The Dancefloor!!!
Ezt kerestem!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!