Szerintetek elektromost v akusztikot vegyek?
Szal van egy elég gagyi akusztikom, 12 fekvés, nylon húrok, stb....
Naés azon gondolkozok, hogy egy normális akusztikust vegyek acélhúrokkal, 15-16 fekvéssel, vagyv egyek egy Ibanez RG370DX BK-t 110.000-ért
amúgy, a klasszikus gitárnak van 18-20 fekvése, szóval nem tudom mid van:D mutass már róla egy képet, kíváncsi vagyok rá..
egyébként, nem az acélhúros a "normális akusztikus", a klasszikus gitár is normális akusztikus, csak másra van tervezve, nem arra mint egy fémhúros..
A kérdésedre válaszolva pedig, te tudod hogy melyik akarsz játszani. Mondjuk, 110-ből vehetsz egy normális gitárt, nem azt mondom hogy az ibanez full gagyi, de mondjuk a schecter 110-ért sokkal jobb gitárt ad.. a cort-ról nem is beszélve:)
köszi
aza gitár közben utánanéztem klasszikus, és a 12 húr az úgyvan,hogy csak azt tudom lefogni, a 13.már a nyak illesztésétől nem érem el.
Utánanézek majd akkor a Cortoknak, jókat hallottam róla
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!