Milyen nyelven van ez a zene? Cigányul?
2019. dec. 14. 19:39
2/10 A kérdező kommentje:
Az lehet. Kicsit furcsán néznek ki ahhoz, hogy romák legyenek. Biztos, hogy indonéz?
2019. dec. 15. 09:40
3/10 anonim válasza:
Nem roma nyelven beszélnek. Egyébként ott fut a felirat, írj be belőle egy mondatot a google-be és megtalálod a nyelvet (indonéz).
4/10 A kérdező kommentje:
Vettem a fáradságot és beírtam az egész szöveget a fordítóba! :D
Egy indonézhez nagyon hasonló nyelv lehet, mert sok szót nem ismer fel, amikor indonézről angolra fordítottam. Talán maláj?
2019. dec. 17. 13:43
5/10 anonim válasza:
"Az indonéz nyelv Indonézia hivatalos nyelve. A nyelv mai formája a maláj nyelv egyik nyelvjárásának standardizációjával jött létre az indonéz függetlenség 1945-ös kikiáltását követően. A két nyelv máig sok hasonlóságot mutat."
6/10 A kérdező kommentje:
De ez nem is maláj! Oda is beírtam, de ugyanúgy jártam. Jávai sem!
Segítsetek!
2019. dec. 17. 18:21
7/10 anonim válasza:
Ő az előadó. Lakhely: Indonézia
Most már azért ideje lenne elhinned vagy elkezdened saját magad googlezni :]
8/10 A kérdező kommentje:
Nem Azwar Siketang az előadó? Az van odaírva a cím alá...
2019. dec. 18. 11:24
9/10 anonim válasza:
Már a legelső képkockára és leírásba ki van írva, hogy music Iwan Miranda. Ettől függetlenül:
Indonéz ő is, de elég volt ebből, nem válaszolok többet. Kerek 10 másodperc volt megkeresni ezt is. Egyszerűbb, mint kiírni ide egy kérdést, hajrá
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, uram!
2019. dec. 18. 16:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!