Pogó, vagy első sor egy punk koncerten?
Figyelt kérdés
Rock, metál, punk, ilyesmi koncerten hogy lehet megoldani, hogy lassabb számoknál, illetve buli közben pihiként az első sorban lehessek, a pörgős daloknál meg persze a pogóban? Elől csak akkor lehetek, ha 2 órával korábban ott vagyok? S ha kiállok pogózni, vissza tudok vajon menni?2019. dec. 10. 17:30
1/4 anonim válasza:
Bár Alvin koncerthez még nem volt szerencsém, de valószínű hogy vissza tudnál menni, ha nem is a korláthoz, de a "második sorba" szinte biztos.
2/4 anonim válasza:
Ha erőszakosan visszatolakodsz akkor persze, de nem biztos, hogy díjazni fogják.
3/4 anonim válasza:
Mondjuk annyit szerintem nem számít hogy 1 vagy 2-4sor. Főleg ha nagyrészt pogozol, 2-4 be meg könnyen lehet jutni
4/4 anonim válasza:
Ahova én járok, ott simán meg lehet oldani ezt, de az csak egy kis klub, max 50 emberrel. Nagyobb koncerteken pogó közben a legnagyobb trúpankok is elfáradnak néha, akkor meg a színpad elé állnak. Szóval szerintem ez helyezkedéstől függ. Most egy nagy koncertteremben akár többszáz ember közt talán nehezebb megoldani. De ha ilyen koncertekre mész, a lassabb számokból nem lesz sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!