SOS. Hogy birom tiktokomat lecsatlakoztatni végleg a facebookról?
Figyelt kérdés
Az van hogy barátom facejaval csinaltam ezt a tiktokot de már nem vagyunk egyutt es folyamatosan bele lép es le veszi a videoimat. Nem akarok uj tiktokot csinalni mert mar 15 ezer kovetom van. Barhogy eltavolitom a facebokk belepest ő egy katintassal be tud lepni le tolti a tikto2019. dec. 7. 09:01
1/2 anonim válasza:
Az a probléma, hogy ez szerintem nem lehetséges... utánanéztem a neten, elvileg régen volt egy opció a tik tok menüben, de most már nincs. De az exed elég gyerekes. Próbáltad már megbeszélni vele? Az ő facebookjából lehetne csak eltávolítani...
2/2 anonim válasza:
Mi a neved TikTok-on?be szeretnélek követni😉amúgy sehogy,ha lecsatlakoztatok akkor törlődik a fiókod😔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!