Hogyan tudom elrejteni facebookról hogy az idegenek ne lássák a közös ismerőseinket? (fontos)
Azt buktad! Ha voltál olyan 'okos", hogy nem állítottad ezt be regisztrációnál, akkor nagy valószínűséggel az algoritmusok és keresőbotok úgyis eltárolták már az összefüggéseket. Egyáltalán miért használsz facebook-ot, bárki, bármit megtudhat rólad.
Amúgy van egy beállítás a beállítások között, amivel beállíthatod, hogy csak ismerőseid, vagy ismerőseid ismerősei lássák csak a profilod. Keresd meg, az kell neked. De mondom, ha ennyire gyorsan kéne, akkor huncutkodtál valamit, az tuti...
Így van, ahogyan az előttem szóló is írta:
Beállítások/Adatvédelem/Ki láthatja az ismerőseid listáját?/Módosítás
Bármit be tudsz szinte állítani, egészen precízen is.
Azokat viszont egyszerűen nem értem, akik járatlanok a témában, de mégis ide irkálnak. Ha valaki nem tudja a kérdésre a választ, akkor legalább félrevezető ostobaságokat ne írjon, de legfőképpen ne próbáljon okoskodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!