Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Dobfelszerelések állványainál...

Dobfelszerelések állványainál a drágább állványok miben jobbak, mint az olcsók?

Figyelt kérdés
Régebben akartam egy olcsó dobfelszerelést venni, és egy ismerősöm mondta, hogy egy idő után cserélnem kéne az állványokat is valami minőségibbre. Egy lábcinnél még megértem, mert az csinál is valamit, viszont mondjuk egy sima állvány ami egy beütő cint tart, ott miben különbözik a 10 és a 60 ezres? Nyilván minőségben, de az alacsonyabb minőség mire hat ki?
2019. dec. 5. 18:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Bár nem vagyok dobos, de minőségben sokat számít mennyire bírja (egy zenésztársamnak gyakorlatilag kettétört az állványa, valamelyik cinnél), és valamilyen szinten a hangba is beleszólhat (bár ez lehet hogy az érzés miatt az én huylesegem), és hogy milyen játékérzetet biztosít, hiszen nem mjdnegy hogy mennyire kényelmes beállítani, milyen azon ütni stbsbt
2019. dec. 5. 22:52
 2/4 anonim ***** válasza:

Például, hogy pár hónapnyi folyamatos össze/szét szerelés után nem fognak tartani a csuklók és össze-vissza fog nyiklani.

Ha csak 1 helyen használod és nem szállítod, akkor talán kevésbé probléma.

2019. dec. 6. 13:49
 3/4 anonim ***** válasza:
1. Vagyok, és azt elfelejtettem írni hogy gyárilag is lehet annyira laza, hogy nem tarzja rendesen, és maxra húzva is omlik össze vissza
2019. dec. 6. 13:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Stabilitás, anyaghasználat, élettartam
2019. dec. 7. 10:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!