Vannak itt olyanok akik szeretik a Jazz és Dixieland zenéket?
Figyelt kérdés
Ki a kedvenceitek?
Azt sajnálom egy picit, hogy a jazz is a klasszikus zene sorsára jutott, szűk réteg műfaj. A fiatalok többsége (tisztelet a kivételnek) nem hallgat jazzt. De hát ez van. :)
2019. nov. 30. 08:45
1/3 anonim válasza:
Én szeretem, számomra sokkal izgalmasabb ez a műfaj és sokkal több mindent ad nekem, mint pl egy Ed Sheeran sláger.
22f
2/3 anonim válasza:
Igen igen igeeeen!!! Mindent szeretek ami swinges vagy a swingkorszakból van, imádom a big bandeket, de a bebop és a bossa nova meg a jazzballadák is közel állnak hozzám. . . . Amúgy játszom is őket viszont (csak kisebb formációkba) big bandek be nem volt szerencsém játszani :( de nagyon szeretnék :)
14f !!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!