1/11 anonim válasza:
A rockerek is a rock énekeseket szeretik...
2/11 anonim válasza:
Kérlek fejtsd ki mit értesz ribi alatt.
3/11 anonim válasza:
Mert átadja ezt a világfájdalmas műdepressziós "életérzést", amivel sokan azonosulnak.
4/11 anonim válasza:
Csak szimplán eléggé divat lett Billie Eilish, és azért gondolhatod hogy a "ribik" hallgatják, mivel általában az ilyen "menőbb " lányok osztanak meg magukról mindent, és ezt is
6/11 anonim válasza:
Képzeld el, hogy 90-95%-ban hip hopot hallgatok (és egyáltalán nem csak a mainstream vonalat), férfi vagyok és én is szeretem Billie Eilish zenéjét. Tehát a kérdésben szereplő állításod máris nem igaz.
7/11 Ypszilon1980 válasza:
Férfi vagyok és én is szeretem Billie Eilisht, akkor ribi lennék????
8/11 anonim válasza:
Imádom az okoskodó embereket, akik szándékosan kiforgatják mások kérdéseit. :D Megunhatatlan.
9/11 Ismeretlenke222 válasza:
Miért lennék ribi?? Alapból Billie sem ribi!! Nézz már rá..pontosan ezért szerettem meg Billiet mert nem ribi és én se vagyok az.
Most te engem úgy ribiztél le hogy életedbe nem láttál. GRATULÁLOK
Attól hogy te nem bírod Billiet és a Billie fanokat attól még nem kell le ribizni jó?? Tudod te egyáltalán a szó jelentését drága?
10/11 anonim válasza:
Nem. Azok szeretik Billie Eilish zenéit, akik szeretik. Függetlenül attól, hogy milyen ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!