Szerintetek érdemes annak megtanulni ukulelén játszani, akinek nem jó az énekhangja?
Mindig is nagyon tetszett az ukulele,mint hangszer,nagyon szép a hangzása,szeretnék megtanulni rajta játszani,azonban az éneklés nem az erősségem.(akiket hallottam eddig ukulelén játszani mind tudtak énekelni)
Szerintetek jó hang nélkül is érdemes egyáltalán esélyt adnom a dolognak?
A válaszokat előre is köszi❤
?? Mi köze a kettőnek egymáshoz? Keres valakit aki tud énekelni és némán kíséred... Problem Solved.
"Érdemes-e" Nem értem ezt a kérdést, hogy honnan pattant ki. :D
"érdemes egyáltalán esélyt adnom a dolognak" 20 perce írtad ki a kérdést ezalatt 2 akkordot megtanulhattál volna... :D
A 2. Válaszolónak:
Még nem vettem meg a hangszert nyilván ezért kérdeztem,így 2 akkordot se tudtam megtanulni
Egy ukulele nem nagy összeg, főleg, ha játszik a használt is. Ebből a szempontból ez az a hagnszer, ami a legkockázatmentesebb. Ennél csak zsebbenyúlósabb hangszerek vannak.
Ja nem, bocsi a furulya meg a triangulum olcsóbbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!