Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogy írjak zenére szöveget?

Nemvicces1 kérdése:

Hogy írjak zenére szöveget?

Figyelt kérdés
Megvan a téma, alap nélkül megvan a flowm, de amint zenere kéne írni, felborul az egész. Ti hogy szoktatok szöveget írni, hogy passzoljon az alapra? (hipp-hopp)

2019. nov. 20. 18:29
 1/1 anonim válasza:

Szia. Igazából szerintem nem egy nehéz dolog. Szóval csak gyüjtsd össze a gondolataid ami az adott pillanatban eszedbejut a témában és az alaphoz illik. Ezt úgy értem, ha pl egy szomorúbb hangvételű alapot hallgatsz akkor nem egy pörgös szöveg jut eszedbe. Szoval keress egy jó alapot. Kezd el hallgatni. És hagyd hogy gondolataid szálljanak. És ami eszedbe jut, akár szavak írd le. Majd próbáld az alaphoz illeszteni sorokként. Gondolkozz rímeken, majd írd hozzá stb stb.. Ezt az egészet elkezdeni nehéz. Én is másfél éve írogatok szövegeket, és tapasztalagaim szerint az elkezdés a legnehezebb.

Rémélem segítettem. Ha még segítség kellene írj nyugodtan akár privátban is.

Sok sikert az íráshoz. Peace✌️

2020. jan. 12. 07:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!