Mi a véleményetek azokról, akik amerikai gangsta rappet hallgatnak?
2019. okt. 27. 14:21
1/8 anonim válasza:
Ne haragudj,de ez számomra borzalmas és nem nevezném zenének. De elsősorban nem a zenei ízlése alapján ítélek meg valakit. :)
2/8 A kérdező kommentje:
Oké,nem probléma. És ami dallamosabb, mondjuk ez:
2019. okt. 27. 16:05
3/8 anonim válasza:
Nekem ez sem jön be.:) Sosem hallgattam rap-et, max mikor 15 voltam akkor nagy Eminem fan voltam de kb.ennyiben ki is merült.
4/8 anonim válasza:
Úgy kell nekik...De a rap lényege szerintem a szöveg(elés) nem pedig a zene,ebböl fakadóan ha valaki amerikai "gangster" rap-et hallgat,akkor sorsközösséget kéne vállaljon a szövegekben ábrázolt dolgokról.Ha nem vagy része az ottani bandavilágnak ,nyomornak akkor legfeljebb csak sejtheted miről akar ez a zene szólni.
5/8 A kérdező kommentje:
Miért kellene sorsközösséget vállalni, nem értem? Meg különben is inkább ezt hallgatom, mint a magyart, ami igénytelen gyenge másolat csak...
2019. okt. 28. 17:18
6/8 anonim válasza:
Most komolyan a ratyisapkás néger meg a Coolio - Gangstas Paradise gyerekdal verziója ma a gengszter rap??
7/8 A kérdező kommentje:
Milyen ratyisapkás négerről beszélsz?
2019. okt. 30. 16:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!