Vannak itt olyankok akik szeretik a régi zenéket és nem tartják cikinek hoogy régi zenéket hallgatnak?
Nekem van retro és nosztalgia összeállításom is, nagyon szeretem azokat hallgatni, de érdekes, hogy némelyik már a könyökömön jön ki /ami pedig régebben őrjítően jó volt.../, idegesítőek.
:D
MOTÖRHEAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a régi zenék a legjobbak a világon.. :DD a diszkósok meg nem érteknek a zenéhez. a zenét hangszereken játszák. ezeknek a legjobbjai a 70-80as években keletkeztek.. :D
Mit számitasz réginek? Amugy semmi sem ciki csak max nem lesz olyan sok barátod... XD
Amugy én is a 60-70-80-ra szavazok...
The Doors Forever
Mennyire régi?
Én Hildegard von Bingentől Bárdos Lajosig szeretm a zenét kb...
Aki nem tudja, hogy kik kők ketten, az kutasson....
Szia! 22 éves srác vagyok!
Nem tartom cikinek sőt....! Véleményem szerint sokkal jobb zenék voltak akkor, mint most..Ami ma van az nem zene..! Persze a korombeliek imádják....!
Hungária,Dolly Roll,R-go,Máté Péter, Szécsi Pál stb...
Vagy: Rock and Roll, 80's pop stb....
Persze mindenki azt hallgat, amit akar, szíve joga mindenkinek!
én meg 21 éves lány vagyok és a kedvenceim 90%ban régi bandák (60-as 70-es évek némi 80-as) jó lett volna akkor fiatalnak lenni.
de ma is vannak nagyon jó együttesek csak már nem ők vannak a középpontban mert a rádiókban, tv-ben nagyrészt a múanyag szemetet erőltetik (szerintem nem kell felsorolnom melyik "előadókra" gondolok)
Kedves Utolsó!
Én vagyok az előtted szóló!
IGAZAD VAN! :d
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!