Ilyen körülmények között meg lehet tanulni valamilyen szinten a beatmakinget?
Figyelt kérdés
Egyik nap fejembe szállt az ötlet, hogy engem érdekel a beatmaking. Nagyon sok rap alapot hallgatok, sokszor magában és mindig álmodtam róla, hogy milyen jó lenne ilyeneket magamtól csinálni. A kérdésem azokhoz szól, akik azért valamennyire jártasak a témában. Hozzá lehet kezdeni ehhez a dologhoz mindenféle szintetizátor, launchpad, illetve SEMMILYEN zenei tudással?2019. okt. 17. 17:46
1/3 anonim válasza:
Hát, erre csak akkor jössz rá ha kipróbálod.
2/3 anonim válasza:
Elkezdheted egy mobil appal vagy számítógépesel is. Ha bejön ,és van sikerélmény ed akkor mehet mondjuk egy lunchpad is akár, és így tovább
3/3 anonim válasza:
Ha van egy laptopod esetleg még valamilyen hangszóró is hozzá, más nem kell, kezdésnek teljesen elég!
YouTube videókat tudom ajánlani ha jól megy az angol, rengeteget lehet tanulni belőlük, de még akkor is ja csak nagyon alapszinten beszélsz! Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!