Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek milyen körülmények...

Szerintetek milyen körülmények alakíthatják zenei ízlésünket?

Figyelt kérdés
Szerintem ez egy elég érdekes téma ha az ember alaposan belegondol. Vajon milyen hatások lehetnek? Mit hall a gyerek a szülői házban? Neveltetés? A zene vajon milyen hatással van az ember lelkének fejlődésére? Pl aki zúzósabb zenét kedvel megkeményedik lelkileg is? Vagy mégis mi a véleményetek a témában? Kiváncsi vagyok írjátok le!
2010. márc. 15. 23:44
 1/2 anonim ***** válasza:
Nagyon jó kérdés, de most nincs kedvem rajta gondolkodni, viszont tuti visszafogok nézni, ha átgondoltam...:)
2010. márc. 16. 18:34
 2/2 anonim ***** válasza:

Ez sztem sok mindentől függ...

Én elsősorba jóideje a Minimal Techno, Deep és egyebek fele vonzódok persze ennek szerves része a House is régen vonzott a dance trance szféra is az, hogy az ember milyen lesz a zenei ízléstől sztem ez nem jelentősrészbe befolyásol.

2010. márc. 17. 07:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!