Régebben miért volt divat a pánsípos zene?
Hallottál már arról, hogy mindenkinek más a zenei ízlése?
Engem meg pl. ki lehet kergeni a cigány, mulatós, magyar, metal, rock, heavy metal, hard rock..stb. zenékkel.
Számomra a pánsíp zene megnyugtat, vannak karácsonyi pánsípos zenék is.
Egyébként a pánsípos zene még az indián kultúrához is hozzátartozik.
Kerestem azt a kazettát amit anyám hallgatott egész kicsi koromban, végig csak pánsípólt benne egy ember, azt hiszem ő volt a borítón is, de eddig nem találtam meg. Nem mintha szeretném, de már alig emlékszem a dallamokra és kíváncsi vagyok ha hallanám milyennek gondolnám most ugyan azt.
Nekem sok ilyen van ami idegesít, pl. az orgonahangú szintiszólók... pedig sok jó dalban van ilyen. Általában a mindenféle hozzárakott hangzások, effektek, meg ilyenek mind zavarnak. Kellenek, de nagyon tudni kellene jó helyre rakni ezeket, és általában nem szokott sikerülni.
Ja és régebben sem volt divat, csak jöttek ilyen "művészek" szaxofonnal, hegedűvel, orgonával, harmónikával, trombitával, és tolták őket ezerrel. Volt pánsípos is, neki is kiadták 50 órányi fufffuzását, azt ennyi. Meg olyan is van, hogy túl sok a munkanélküli session zenész, és adnak nekik munkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!