Melyik zene ez? Ilyen technós. Így hangzik kábé. Puvütty Puvürirüru.
Olyan hangulata van, mintha ilyen buborékok így kavarognának, mint a lávalámpában, de gyorsabban. Ilyenre tudok asszociálni róla, hogy ilyen elnyújtott, 'megnyúlt kör' alakú átlátszó buborékok, mintha kavarognának egy színtelen, vagy ilyen halvány szürkésbarna térben. Kicsi ének is van benne, de messze volt a rádió, amiből hallottam, de szerintem nő volt, de amúgy csak nagyon kevés ének van benne. Nincs okostelóm.
Vagy kuvikknak is mondhatnám akár, arra is hasonlít, de szerintem a "puvüttyhöz" van a legközelebb. Kicsit olyan is, mintha számítógépen különféle gombokat nyomogatnának , és annak is lehetne akár olyan a hangja, szóval tehát ilyen "billentyűzethang". De nem amikor lenyomod, hanem például telónak, ha nem kapcsolod ki a billentyűzethangját, akkor így "csipog". Kicsit ilyen "pittyegések", ilyen "pity-putty" -hangok.
Vagy még ehhez is hasonlít, de inkább, amit fölül írtam , de még erről is lehetséges, hogy beugrik valakinek. "Puvütty Purürirüru"
A kérdés teljesen komoly. Egy létező számról van szó, és nem tudom a címét.
Előre is köszönöm a segítséget! :)
Mondjátok légyszi ezt sokszor egymás után; aki techno-rajongó, annak szerintem hamar be fog ugrani. Legalábbis van rá esély. Tehát ezt, így:
"Puvütty Puvürirüru, Puvütty Puvürirüru, Puvütty Puvürirüru" Szerintem lehet, hogy erről beugrik valakinek. Szóval légyszi, próbáljátok ki.
Egyébként mégegy, hogy ilyen furulyaszerű is, fuvolaszerű is kicsit, de géppel van generálva
egyértelműen.
Valamelyik szomszéd játszotta, de nem merem megkérdezni:) De egyébként gyakran hallgatja, szóval gyakran tudom hallani:):):) De azért szeretném tudni a címét is. :)
Egyébként tök kellemes zene, nem is tudom egyébként róla megállapítani, hogy mikori lehet. Mert ugye ilyen digitális, de annyira ízlésesen van megcsinálva, hogy lehetne akár régi is. :)
Valaki megtalálta nekem, másik kérdés is keletkezett róla idő közben!! :)
Billie Eilish- Bud guy
1:14-től meg 2:15-től is kezdődik benne!!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!