Ti melyik dühös, tombolós rock és metál számokat hallgatnátok ILYEN körülmények között?
Nemrég elvesztettem azt az embert, akit a legjobban szerettem, és amellett, hogy piszkosul üres és összetört vagyok, baromira utálok kvázi mindenkit, aki idősebb most, mint amennyi ő volt a halálakor, utálok mindenkit, aki beteg volt, mint ő, de vele ellentétben meggyógyult. Irigyelem tőlük az éveiket, az egészségüket, amiért Neki nem juthatott ugyanezekből.
Eddig a Gojirától az Only Painre voltam ráfüggve, de kéne valami változatosság.
#6: Rákerestem már aznap, amikor a dolog történt, "nyilvántartást" vezetek róla, hogy hány órától hány óráig vagyok a legrosszabb passzban, analizálom a reakcióimat, de nem akar javítani semmi.
#9: Nekem is anyukámról van szó, és szintén rák... Július végén. Nem vagyok kibékülve egyik évszakkal se, a nyarat nyilván azért utálom, mert akkor halt meg, az őszt azért, mert akkor van a születésnapja, a telet azért, mert imádta a karácsonyt, és most ide fog szakadni a nyakamba nélküle, a tavaszt pedig a virágok miatt; mindig annyira várta, hogy kinyíljanak az udvaron a nárciszok és elkezdjenek virágozni a gyümölcsfát is. Nincs olyan szakasza az évnek, ami nem tortúra.
#10: A So Far Away szólt a temetésen, így annak inkább van olyan hatása, mintha késeket döfködnének a szívembe, mint pozitív. Pont ezért nem melankolikusabb, halállal kapcsolatos számokat kerestem. :/
Köszönöm mindenkinek az ajánlásokat!
Ne haragudj, hogy azt írtam :/
Remélem, a többi között azért találsz olyat, ami segít
Nem tudhattad. :/ Értelemszerűen.
Azért írtam a kérdésben hangulatot, mert ami hasonló témájú, mint a So Far Away, az megvolt akkor.
Részvétem!
Remélem nagyon sok jó emléked maradt és örökké a szívedbe zártan tovább él benned.
Köszönöm! Helyesebb úgy fogalmazni, hogy nem is szerettem, hanem egyenesen rajongtam érte... ez az idő meg nagyon kevés volt vele.
Szeretném még egyszer megköszönni az ajánlásokat, a Burzum, Bathory, Dimmu Borgir és Gorgoroth számok nagyon sokat segítettek! Mintha kifolyt volna az agyamból és a mellkasomból a nyomás, nagyon megkönnyebbültem tőlük, és végre sikerült hosszabb időt aludnom is velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!