Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ti melyik dühös, tombolós...

Ti melyik dühös, tombolós rock és metál számokat hallgatnátok ILYEN körülmények között?

Figyelt kérdés

Nemrég elvesztettem azt az embert, akit a legjobban szerettem, és amellett, hogy piszkosul üres és összetört vagyok, baromira utálok kvázi mindenkit, aki idősebb most, mint amennyi ő volt a halálakor, utálok mindenkit, aki beteg volt, mint ő, de vele ellentétben meggyógyult. Irigyelem tőlük az éveiket, az egészségüket, amiért Neki nem juthatott ugyanezekből.

Eddig a Gojirától az Only Painre voltam ráfüggve, de kéne valami változatosság.

2019. szept. 28. 05:29
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

#6: Rákerestem már aznap, amikor a dolog történt, "nyilvántartást" vezetek róla, hogy hány órától hány óráig vagyok a legrosszabb passzban, analizálom a reakcióimat, de nem akar javítani semmi.

#9: Nekem is anyukámról van szó, és szintén rák... Július végén. Nem vagyok kibékülve egyik évszakkal se, a nyarat nyilván azért utálom, mert akkor halt meg, az őszt azért, mert akkor van a születésnapja, a telet azért, mert imádta a karácsonyt, és most ide fog szakadni a nyakamba nélküle, a tavaszt pedig a virágok miatt; mindig annyira várta, hogy kinyíljanak az udvaron a nárciszok és elkezdjenek virágozni a gyümölcsfát is. Nincs olyan szakasza az évnek, ami nem tortúra.

#10: A So Far Away szólt a temetésen, így annak inkább van olyan hatása, mintha késeket döfködnének a szívembe, mint pozitív. Pont ezért nem melankolikusabb, halállal kapcsolatos számokat kerestem. :/

Köszönöm mindenkinek az ajánlásokat!

2019. okt. 13. 08:23
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, hogy azt írtam :/

Remélem, a többi között azért találsz olyat, ami segít

2019. okt. 13. 09:58
 13/15 A kérdező kommentje:

Nem tudhattad. :/ Értelemszerűen.

Azért írtam a kérdésben hangulatot, mert ami hasonló témájú, mint a So Far Away, az megvolt akkor.

2019. okt. 13. 19:13
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Részvétem!

Remélem nagyon sok jó emléked maradt és örökké a szívedbe zártan tovább él benned.

2019. okt. 13. 20:34
 15/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Helyesebb úgy fogalmazni, hogy nem is szerettem, hanem egyenesen rajongtam érte... ez az idő meg nagyon kevés volt vele.

Szeretném még egyszer megköszönni az ajánlásokat, a Burzum, Bathory, Dimmu Borgir és Gorgoroth számok nagyon sokat segítettek! Mintha kifolyt volna az agyamból és a mellkasomból a nyomás, nagyon megkönnyebbültem tőlük, és végre sikerült hosszabb időt aludnom is velük.

2019. okt. 14. 04:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!