Ki milyennek érzi Tarja - In The Raw albumát?
Figyelt kérdés
esetleg melyik szám a kedvenc róla? többi albumhoz képest hova tennétek?2019. szept. 2. 08:32
1/2 anonim válasza:
Habár elég friss vagyok a témában, elmondhatom, hogy ez a nő egy HANGSZER!
Valami elképesztő, amilyen tehetséges, mellette pedig alázatos, kedves és imádnivaló személyiség.
Belehallgattam az új albumába, és abszolút az a korszaka tükröződik vissza, amikor még Nightwish tag volt, pont ezért szerintem zseniális lett. És remélem, rengeteg emberhez el fog jutni ez az album, és felfedezi egy újabb generáció is.
Sokkal szívesebben hallgatom őt, mint a mainstream kamu-reggaeton popr*biket, mert hogy Tarja tényleg igazi művész.
2/2 A kérdező kommentje:
2# igen, abszolút. nekem az a bajom, hogy a my winter storm-ot eddig nem tudta überelni. az az album nagyon egyben van. az új albumról tetszik 2-3 szám, de nincs meg az a "húha" érzésem. a szimfonikus részt is kevésnek érzem mennyiségileg és hangosságban is :'(
2019. szept. 2. 18:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!