Miért tartják a kritikusok rossznak a Beatles Let It Be albumát?
Figyelt kérdés
Wikipédián olvastam ezt, majd meghallgattam az egész lemezt, és elbizonytalanodtam, mert nekem tetszett.2019. jún. 4. 14:49
1/6 anonim válasza:
Hát olvasd el a kritikákat és tudni fogod.
2/6 anonim válasza:
Nekem a Let it be tetszik a leglevésbé tőlük...de mint ahogy láhatod, ízlések és pofonok.
4/6 A kérdező kommentje:
Igazából arra gondoltam, hogy volt-e ellenérzésük a zenekarral (és nem az albummal) kapcsolatban, ami miatt lehúzták. Pl. a Queenről tudom, de talán a Led Zeppelin is ilyen, akiknek rossz kapcsolatuk volt a sajtóval, ezért rendre rossz kritikát kaptak, ehhez képest mégis mit alkottak...
2019. jún. 4. 19:12
5/6 anonim válasza:
#4 Nem lehet "a kritikusokat", vagy "a sajtót" egy egységes entitásként kezelni. Az meg egy feleslegesen cinikus hozzáállás, hogy "biztos csak elfogultságból, vagy valamilyen hátsó szándékból húzták le" (nem pedig azért, mert neadjisten valakinek tényleg lehet negatív véleménye akár egy nagy jelentőségű albumról is). Ahogy az első mondta, olvasd el magukat a kritikákat, aztán vond le belőle a saját konklúzióidat, hogy az egyes vélemények szerinted őszinték-e, vagy csak amolyan vendetta-újságírás.
6/6 anonim válasza:
Én ezzel a dologgal úgy vagyok, ha tetszik a lemez vagy a dal, akkor nem érdekel a kritikusok véleménye, és fordított esetben is igaz. Én ezért soha nem olvasok lemezkritikát, inkább meghallgatom a lemezt aztán eldől hogy bejön e vagy sem. A Let it be nekem is tetszik összességében bár nem mindegyik dala.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!