Mit szóltok Avril Lavigne új klipjéhez, az "I fell in love with the Devil"-hez (és persze magához a dalhoz)?
Figyelt kérdés
Szerintem jó lett. Nektek mi a véleményetek? :)2019. aug. 30. 18:42
1/7 anonim válasza:
Megmondom őszintén, Avril Lavigne sose volt a kedvencem, bár voltak jó számai. A "My Happy Ending" személy szerint nekem sokkal jobban tetszik, mint ez a legújabb zeneszám. De ez csak egy szolíd vélemény.
Alapból New age és háborús zenét hallgatok, de ám mindenevő vagyok.
2/7 anonim válasza:
szerintem avril lavigne vállalhatatlan mióta "visszatért" 2000es évek elején tök jó volt, ma már nagyon izzadtságszagú
3/7 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, látszik, hogy van érzelem a dal mögött.
5/7 anonim válasza:
Ez a rajongók kedvenc dala az albumon. A zenét és a szöveget is egymaga írta Avril. A klip is nagyon színvonalas, igen látványos és mögöttes tartalma is van. Szóval minden nagyon egyben van. :)
6/7 anonim válasza:
Imádom
A 4. Es válaszolónak pedig: igen miért ne élne? Az hogy meghalt csak egy kamu hír
7/7 anonim válasza:
az én kérdésem a témával kapcsolatban:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__zene__9968201-avr..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!