Artic monkey-do I wanna know szama mirol szol?
Véletlen épp megláttam ezt a kérdést, és elég jó angolos vagyok, meg van rálátásom a párkapcsolatokra
A legjobb válaszom arra hogy miről szól ez a szám az az lenne, hogy egy (nevezzük nevén: szerencsétlen) pasi szeretné hogy újra összejöjjön a nővel (aki valószínűleg dobta őt, tekintve hogy neki kell tepernie a lány iránt), azon agyal hogy a csajszi egy-két ital után gondol-e arra hogy felhívja őt (HAHA: jó vicc :D Egy csaj se agyal azon hogy felhívjon egy pasit akit dobott, főleg egy bárban ücsörögve. Valószínűbb hogy épp a WC-ben térdel, vagy egy kocsiban csinálja valami másik sráccal)
,,Maybe I'm too busy being yours to fall for somebody new“: ez azt jelenti, hogy a srác totál bele van esve a csajba, annyira hogy semmilyen másik nő nem jöhet számításba éppen.
,,Crawling back to you, (do I wanna know?) If this feeling flows both ways”: Gyakorlatilag arra kíváncsi, de egyben nem is (mert egy balf***z aki nem elég érett ahhoz hogy elfogadja az elutasítást) hogy az érzés kölcsönös-e
Figyelj, megmondom őszintén hogy szerintem a srác aki küldte, az valószínűleg a zenei tartalom miatt küldte, nem pedig a tartalma meg a mondanivalója miatt (bevallom hogy eddig tetszett a szám amikor hallottam egyszer-kétszer a rádióban, de zenészként sose figyeltem hogy miről van szó benne, hanem hogy milyen akkordok meg hogyan játszanám le gitáron meg basszusgitáron). Ha pedig TUDJA hogy miről szól a szám, az még rosszabb, mert ez azt jelenti hogy férfiként képes lenne térden csúszni egy nő iránt, ami szerintem beteges, és jobb lenne felnőnie, mert így minden nő ki fogja játszani meg használni.
Elkeserít hogy ilyen számokat nyomatnak a rádióban manapság, nem azt mondom hogy az én időmben nem voltak nyálas, feminin zenék amiket férfiak írtak, de ez az utóbbi egy-másfél évtizedben már túl sok, és komolyan aggaszt hogy a most három éves fiamat miként oktassam arra hogy ezek a nő-centrikus csöpögős szΔr zenék csak mentális leépülést okoznak a fiatalokban, ahelyett hogy érett, határozott, erős, talpraesett férfit faragna belőlük (nem is említem hogy a lányokat hogyan érinti, mert akkor egy egész esszét kellene végigolvasnod)
Remélem rá tudtam világítani arra hogy mit jelent a szám, további szép napot!
Mint írtam, szerintem csak tetszett neki a szám és azért küldte 😉
Nem hiszem hogy ismerné a mondanivalóját
Ha ennyire érdekel, akkor kérdezd meg a srácot, másold be neki amit írtam, vegye be élete első piros kapszuláját 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!