Miért szereti majdnem az összes Tumblr felhasználó az Artic Monkeys-t?
Megmondom őszintén, nekem is van tumblr oldalam, de még sosem hallottam erről, hogy mindenki szeretné az Arctic Monkeys-t. Én is csak egyetlen számot ismerek tőlük, nem vagyok rajongó.
Szerintem meg inkább az a gáz, hogy a legtöbb tumblr oldal majdnem ugyanarról szól, nincs bennük egyediség.
Igen ezek a tipikus mai tinilányok, és ezt úgy mondom, hogy én is tinilány vagyok és én is szeretem az Arctic Monkeys-t, DE én is, mint szerintem sokan mások nem csak azért szeretik őket, mert mostanában sok tini p*csa posztol minsenfélét róluk, hanem azért, mert egyszerűen meghallgatom egy számukat és jobb kedvem lesz legyen az a szám régebbi vagy újjabb zenéjük. Szerintem az ilyen emberek az igazi fanok.
Csak az a baj, hogy az emberek már általánosítanak, "aki szereti az Arctic Monlkeys-t az egy tömeglány, pedig ez nem mindenkire igaz. Kérlek titeket ne általánosítsatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!