Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mit a véleményetek az új...

Mit a véleményetek az új Slipknot albumról?

Figyelt kérdés
Szerintem elég gyenge lett :/

2019. aug. 9. 19:11
 1/4 A kérdező kommentje:
Mi*
2019. aug. 9. 19:12
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Volt bennem némi kételkedés az új album felől, az első új számuk, az All Out Life (ami szerencsére nem került fel az albumra) egy nagy csalódás volt és az Unsainted sem hozta meg számomra azt a várva várt érzést.

Végül végighallgatva az albumot biztos, hogy nem a kedvenc Slipknot albumom lesz, de ahhoz képest néhány szám igenis, baromira bejött! A Nero Forte c. számot egymás után többször is végig kellett hallgatnom, valamint a Spiders c. szám is marhára megragadott, ami nem az a kifejezetten Slipknot stílusú szám, de egyszerűen bazi ötletesnek tartok. És azért vannak még az albumon bőven ütős részek.

Úgyhogy röviden-tömören minden Slipknot rajongónak csak ajánlani tudom, egyszer mindenféleképp érdemes végighallgatni.

2019. aug. 10. 00:06
 3/4 Clay Morrow ***** válasza:
100%

Annyira nem vagyok otthon a Slipknot diszkográfiájában, meghallgattam és szerintem jó, bár nincs nagyon összehasonlítási alapom, csak az Iowa-t hallgattam végig párszor és kb. mindkettőt egy szintre tenném. Az Unsainted és Solway Firth maradt meg az albumról.

Ha idei albumokról dumálunk, nálam az Ategnatos viszi a pálmát, még. (Bár ahogy látom nem is nagyon fog változni ez idén)

2019. aug. 10. 20:19
 4/4 anonim válasza:

Ember, hogy lenne a WANYK és az Iowa egy szinten?

Hogy a kérdésre is válaszoljak, nekem bejött, bár bevallom én is többet vártam tőle, de a Corey által említett Iowa levels of heavy a Red Flag, Orphan és Solway Firth számokban nekem nagyon átjött.

A Slipknot albumok közül a Self-Titlednél és Iowanál biztosan nem jobb, de azt mondom holtversenyben a vol.3-al elmenne harmadik helyre, meg kell hagyni tényleg odatették magukat a srácok, sokkal kidolgozottabb album ez mint a Gray Chapter, de ez mind meg is nyilvánul a brutális riffekben, Jay-nek a stílusa is már kifogásolhatatlan, Corey hangja továbbra is lenyűgöz..

Szóval végre nem mondhatjuk, hogy mióta Joey nincs vagy Paul halála után már nem Slipknot a Slipknot, mert igenis az, ezt maximálisan bizonyítja a Red Flag introja, a Birth of the Cruel pre-chorusa vagy a Solway Firth verzéje.

Pontozást illetőleg azt mondanám, hogy nekem 10/7,5

2019. aug. 26. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!