Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Kinek mi a véleménye az új...

Kinek mi a véleménye az új Rammstein és Slipknot számokról?

Figyelt kérdés

Utóbbinak még csak 2 új van,az egyik jó,de az Unsainted nekem nagyon nem jön át. A kórus annyira mehhh és a szöveg is olyan amivel így hétköznapi ember nem tud azonosulni.

Ráadásul az elején van olyan rész ami tiszta olyan mint az a Best day of my life című zene :D

Rammstein pedig szerintem remek lemezt dobott össze. 2 szám van ami langyi. Egyikben olyan elemek vannak amik egy Balaton Soundos zenére emlékeztetnek,a másik pedig lassú. De a többiben állati jó gitár játszások vannak és a vocal is ott van.

Egyébként jó kis év ez a metalnak. Lesz még új Tool,Sabaton,Thy art is Murder. Volt While She Sleeps,In Flames,Whitechapel stb. Remélem vannak itt olyanok akik legalább annyira élvezik ezt a frissülést mint én :)

2019. máj. 18. 23:53
 1/8 anonim ***** válasza:
70%
Ma szedtem le az új Rammstein albumot. A Radio már a klip megjelenésekor nem tetszett. Túl szintipoppos lett számomra. Viszont a Puppe-be beleszerettem nagyon. Uj Slipknot... hát ami most jött ki szám az nagyon bejött az elötte lévő annyira szintén nem. Kivancsi leszek milyen lesz az album. Illetve a Volt-os bulira is kiváncsi leszek amire ha minden igaz el tudok jutni
2019. máj. 19. 12:49
 2/8 A kérdező kommentje:

Ja hát igen a Radio-ban van olyan érdekes billentyű játszás. De ettől nekem még tetszik. A kedvencem az albumról a SEX. (Érdekes cím :D)

Szerintem egyébként csalódást fog okozni az az album.

A koncertre én is szívesen mennék de hát Sopron és Pest közt van távolság ráadásul az az előtti nap van programom,BP parkban lesz Disturbed,aminek elég gagyi lett az új albuma,de ajándékba kaptam a jegyet,szóval megyek.

2019. máj. 20. 01:10
 3/8 anonim ***** válasza:
80%
Jaaa értem. Hát Zalaegerszegtől se kis táv Sopron... de hamár egyszer Slayerre, Amon Amaethra meg Cannibal Corpsera se tusok eljutni... legalább a Slipknot legyen meg
2019. máj. 20. 18:04
 4/8 anonim ***** válasza:
88%

A Slipknot-tól az All Out Life az tetszett, de nem került a kedvenceim közé. :/ Az Unsainted viszont egy picit csalódás volt, elég gyengusz lett, de ez sem lett rossz. :D

Az új Rammstein albumról még nem tudok véleményt mondani, mert nem tudtam még meghallgatni. :'( Csak a Deutschland-ot és a Radio-t hallgattam meg, viszont a Radio az nagyon tetszik, jobban, mint a Deutschland! :D

Btw a Voltra én is megyek szerdán, de csakis a Slipknot miatt. <3 A Slayer-re is mennék, de nem biztos, hogy szabad lennék arra napra + pénz sincs rá... :'(

2019. máj. 20. 21:59
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Az all out life elég gyenge lett. Annyira tipikus Slipknot szám mintha pl egy jared dines direkt csinált volna egy dalt, hogy hogyan kell slipknot számot írni, az összes klisé benne van. Az unstainednek amilyen érdeklődve ültem neki a végére úgy el is untam magam. Az eleje elég biztatóan indult, elég érdekes volt, mondom végre, valami újat csináltak most és még jól is hangzik. Aztán úgy másfél percnél megint a tipikus, sablon formula. A refrén dallama is elég olcsó. Corey meg úgy néz ki ebben a maszkban mint valami jóllakott napközis. Nem mondom, hogy szar, aki most ismerkedik a zenekarral vagy még nem hallgatta annyit annak biztos bejön, de én 6 éves korom óta hallgatok Slipknotot és összességében szerintem ez már eléggé megfáradt.
2019. máj. 20. 23:48
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Egyik új Slipknot szám se tetszett sajnos.

A Rammstein albuma meg olyan... hát egy erős közepes. Bár nem vártam egy új Muttert vagy Reise reise-t.

- Deutschland: Nekem nagyon tetszett, a szöveg meg a klipp brutál jó. A videónak amúgy érdemes utánaolvasni, rengeteg utalás és motívum van benne.

- Radio: Hát olyan mehh... az album egyik leggyengébb száma, nem is tudom miért ez lett a második klippes dal. Nagyon meg is ijedtem amikor kijött, azt hittem, hogy ennél már csak rosszabb számok lesznek az albumon. Olyan mintha egy Rammstein tribute banda száma lenne.

- Zeigh dich: Tipikus Rammstein nóta. Semmi látnivaló nincs itt, de egyébként nem rossz.

- Ausländern: Ilyen rohadt jó popszámot én már nagyon régen nem hallottam. Tökéletes.

- Sex: Nekem eléggé töltelékdal szaga van.

- Puppe: Nagyon erős szám, erre tényleg felkapja az ember a fejét az album közepe táján.

- Was ich liebe: Még egy töltelék, de nekem jobban tetszik mint a Sex.

- Diamant: Jó szám, de én inkább az album utolsó számának tettem volna be.

- Weit weg: Ez is poppos és ez is jó, akárcsak az Ausländern. Nagyon tetszik benne a szinti téma.

- Tattoo: Töltelék...

- Hallomann: Töltelék szintén.

A szövegeknek még nem néztem utána. Lehet, hogy némileg javítana a megítélésükön, de az már régen rossz, ha ezen múlik. Az a szomorú, hogy ennél Lindemann és Peter Tägtgren közös albuma, a Skills in Pills is sokkal erősebb volt.

2019. máj. 21. 22:48
 7/8 A kérdező kommentje:

Most hogy mondod,ez a Jared Dines-os dolog helytálló :D

De a refrénje szerintem így is ezerszer jobb mint az unstaintedé. Reméljük nem lesz gagyi a lemez. Az ilyen catchy kórusokat elhanyagolhatnák,az metalcore-ba való. Meg ha annyira clean vocalozni akarnak,akkor olyan jót már úgy se fognak tudni eltalálni mint ami pl. a Devil in I-ban vagy a Sulfur-ban van

Amúgy én is a Zeigh dich-nél éreztem a legjobban azt,hogy kicsit visszamentem az időben.

2019. máj. 22. 16:00
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pont az unsainted tetszik amúgy... :D lehet, hogy klisés, meg megszokott formula de nekem valahogy nagyon átjött ez a szám most. :D
2019. aug. 1. 07:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!