Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért van ilyen rossz ízlése...

Miért van ilyen rossz ízlése az "igazi macsóknak"?

Figyelt kérdés

Leginkább munkahelyen vettem észre de közvetlen környezetemben is) hogy a munkatársak nagy része folyamatosan nyomja a macsó szöveget hogy például Az igazi férfi férfi ételt eszik, férfi dolgokat fogyaszt, férfi ruhát hord, férfiként viselkedik, férfiként tűri a fájdalmat...stb

Ellenben a rádióban a Katy Perry, Lady Gaga, Justin Bieber meg társai mehetnek csak, FB-n is ezeket osztják meg.

Ha rádió akkor még véletlenül sem lehet választani más adót amin alternatív vagy rockosabb zene megy.

Mikor megkérdezem miért ezt szeretik ha akkora macsó alfa hímek, akkor azzal vágnak vissza hogy nekem semmi sem jó meg hogy nekem sz@r az ízlésem ha ezeket nem szeretem.

Most nem akarok másokat elítélni az zenei ízlése alapján csak furcsálom hogy ha ekkora macsók az emberek akkor zeneileg meg miért nem?

Szerintem a cukormázas popzenék egyáltalán nem macsósak vagy férfiasak, ezt úgy merem állítani hogy engem férfi létemre nem érdekel a macsóskodás meg az izmozás hogy többnek mutassam magam.

Köszönöm a válaszokat.

2019. júl. 29. 19:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Igaz, rosszul fogalmaztam. De tulajdonképpen így van, aki divatos slágereket hallgat, az sokkal "menőbb" lesz, mint aki kevésbé ismert, rétegzenét. Persze akinek van saját ízlése, és nem a médiára bízza az irányítást, az tojik rá magasról. Ha ennyire zavar, akkor kapcsold át a rádiót, és mondd meg nekik, hogy te is ugyanúgy ott dolgozol, jogod van hozzá.
2019. júl. 31. 11:58
 12/16 A kérdező kommentje:

#11/11

Pontosan ezt tettem. Azóta is úgy kezelnek mint egy halálos ellenséget. :D

2019. júl. 31. 14:05
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
az az ember, aki ilyen erősen próbálja bizonygatni, hogy igazi férfi, minden bizonnyal csak egy fiú, aki férfi szeretne lenni :)
2020. júl. 8. 01:02
 14/16 anonim ***** válasza:
47%
Hát a rádió kevés hozzá, de ha van más zeneforrásod, akkor érdemes letolni meló közben a Slipknot összest, csak úgy magadnak... ők meg hadd szokják :D
2020. júl. 8. 01:12
 15/16 anonim ***** válasza:
71%

Az igazság az h a rock zene már nem divat. A pop mostanában sokkal hallgatottabb. Egyébként meg nem ertem h a rock zene mitől lenne férfiasabb? Azért mert hörögnek a szinpadon? Vagy mert hosszú hajuk van meg szakálluk?

1. Manapság már teljesen más a divat.

2. Az általad nevezett macsók a divatot követik. A divat pedig nem a rock zene.

3. A popzene nem nyálas, viszont jobban lehet rá bulizni. Valaki táncolni szeret és nem pogózni.

4. Férfias étel nincs. Mindenki azt eszik amit szeret. Aki szerint pl a saláta nem férfias étel az sztem nem nomális.

5. Menj le egy konditerembe és kérdezgess körbe h ki mit hallgat. Kiváncsi lennék hányan hallgatnak rock zenét. (Bár attol h kondizik nem biztos h férfias, ez igaz)

Én is hallgattam rock zenét de kinőttem belöle. Valószínű te is ki fogod. Manapság sokkal jobban szeretem a pop-ot. Ettöl sztem nem lettem b*zibb.

Ez a férfiasozás meg szten nevetséges és gyerekes. Mindenkinek megvan a saját izlése, hülyeség sztereotipiákat gyártani.

2020. szept. 7. 18:01
 16/16 A kérdező kommentje:

Hát sok sikert a csajos bπzizenéhez.

Maradok az alternatív vonalnál.

Nem szeretek vinnyogó tizenéves picsákat hallgatni hogy de nagy szerelmi bánatuk van.

Meg olyan kis ecsethajú ficsúrok próbálnak énekelni akik egy farönköt nem tudnának arréb tolni.

Hagyjuk már ezt a menő dolgot.

A pop zene egy rakás igénytelen sz@r.

A legtöbb előadó még hangszert sem látott életében.

Elvinnyogja a 8bit mélységű dalait aztán kiad egy fos albumot amit zabálnak az igénytelen ízlésű zombik.

Ja hogy többen hallgatják?

Milliónyi légy sohasem téved ugye.

Szerintem te nem hallgattál soha metált vagy rock-ot, max nickelback-et meg 30 seconds to mars-ot. Az ugyanaz az igénytelen sz@r.

Jó kagylózást a sok fostalicska zenéhez.

2020. szept. 7. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!