Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mit gondoltok az alábbi...

Mit gondoltok az alábbi előadókról?

Figyelt kérdés

Green Day

Bon Jovi

Micheal Jackson

Adele

Ed Sheeran

Nirvana

2019. júl. 28. 10:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%

Green day 10/5

Bon jovi 10/4

Michael Jackson 10/4

Adele 10/5

Ed Sheeran 10/3

Nirvana 10/6

A lehető legszubjektívebb véleményt adtam, kizárólag abból eredően, hogy tetszik-e a zenéje. Nem kérek ilyeneket, hogy mi az hogy nem tetszik, ő egy legenda stb., stb.

2019. júl. 28. 11:01
 2/13 anonim ***** válasza:
23%
Egyik borzalmasabb, mint a másik.
2019. júl. 28. 12:24
 3/13 A kérdező kommentje:
És miért? Főleg a másodiknak mondom.
2019. júl. 28. 12:30
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Green Day - Régen közepesen jó zenekar volt, a mai szót sem érdemel

Bon Jovi - Nem, nem és nem! A rockzene egyik rosszindulatú daganata.

Michael Jackson - Az Off the Wall, a Thriller és a Bad tök jó albumok, a többi felejthető.

Adele - Semmi extra, halálosan semmilyen.

Ed Sheeran - Ugyanaz az eset mint Adele

Nirvana - Egy szimplán jó (Bleach), egy nagyon jó (Nevermind) és egy zseniális lemez (In Utero). Nagyon jó zenekar, de nem érnek a nagy példakép nyomába (Pixies).

2019. júl. 28. 12:31
 5/13 A kérdező kommentje:
Elsőnek köszönöm.
2019. júl. 28. 12:32
 6/13 anonim válasza:
100%

Green Day- régen király volt, mióta 17ben voltam koncerten nem követem mi van velük

Bon Jovi- utálom a stílusát, nekem nem jön be

M.J.- nem az én világom

Adele- detto

Ed Sheeran- szerintem jó hangja van

Nirvana- lit, egyik legkirályabb zenekar, de elég sokat kopizott

2019. júl. 28. 13:02
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Green day - a régebbi albumaikat kimomdottan szeretem, de az újak között is akadnak igazán jó dalok, de a többit is eléggé szeretem. Talán ha 3 dalt tudnék mondani amit nem szeretek, abból kettőt azért mert annyit halgattam, hogy már agyfrászt kapok tőle. Nekem az egyik kedvenc zenekarom.

10/10

Bon Jovi - Én sosem szerettem, valamiért sosem fogott meg.

10/2

Michael Jackson - igazi legenda, de nekem sose jelentett túl sokat. Nem az én stílusom. De van kb 6 dal amit eléggé szeretek.

10/7

Adele - nekem mindig unalmas volt sosem szerettem.

10/1

Ed Sheeran - Én sosem szerettem túlzottan, nála is csak annyit tudok modnai, hogy nem az én világom.

10/2

Nirvana - én mindig is szerettem Kurt stílusát, meg az egész felállást. Nem mellesleg a Nirvanabol indult Dave Grohl Foo Fighterse az általam sokat hallgatott zenakaraim között van, a Nirvanaval.

10/10

Rengeteg dolgot nem irtam le, ezért írtam pontokat. Abból kb ki lehet venni melyik mennyire kedves számomra. Meg ezek a pontok csak a zenrkarok egymáshoz mert összehasonlítása. Ha lett volna egy AC/DC, Megadeth más számok lennének

2019. júl. 28. 19:06
 8/13 A kérdező kommentje:

"Ha lett volna egy AC/DC, Megadeth más számok lennének"

Akkor mik lettek volna, például?

2019. júl. 28. 19:24
 9/13 anonim ***** válasza:

Ha az összes zenekarral összevetve:

Green Day - bár nagyon szeretem őket, az újabb számaik nem annyira nagyon jók. De az összes többi zenekarnal is sokszot fennáll ez. Így:

10/9

Bon Jovi: az indok ugyan az, nekem lapos, nem tud megfogni annyira se, hogy egyszer-egyzser meghallgasamm egy számát.

10/1

Michael Jackson: bár vannak jó számai, de nem az én stílusom hiába legenda, de a stílusá belül viszont egyetlen amit szívesen hallgatok (kb 6 számot)

10/4

Adele: az indok itt is ugyan az, mint az előző válaszomnál

10/θ

Ed: itt is, nem az én stílusom, meg nekem valamiért a stiluson belül sem tetszik..

10/θ

Nirvana: igazán jó zenekar, de számomra egy AC/DC-vel nem egyenértékű

10/7

Meg akkor viszonyítás kép:

Ac-DC: nekem az a lendületes, energetikus ritmus meg ez az egész fantasztikus

10/11 legalább

Megadeth: szerintem fantasztikus a gitár a zenére, a szöveg meg csak dob az egészen.

Itt is 10/10

Meg akkor egy Metallica: a Black albumig nagyon jól voltak, de azóta egy két jobb szám uk van csak.

A Black albumig 10/10, utana már cska 7

2019. júl. 28. 20:36
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Green Day:

objektíven - 15 éveseknek készült mainstream pop punk (az indulásuk kivétel), fülbemászó, egyébként jól megírt zenék, karizmatikus tagok

szubjetíven - nem az én korosztályom, a régi zenéik (90es évek) meg nem az én műfajom, 5/10

Bon Jovi:

objektíven - tömeggyártott giccs, erőltetett szövegek, kirakatbanda, nulla különlegesség, viszonylag jó hangú énekessel; nem rossz, mint koncertzenekar

szubjektíven - nem bírom komolyan venni, idegesítően gagyi szamomra, 3/10

Michael Jackson:

objektíven - egy jelenség volt a csávó, emlékezetes dolgok kapcsolhatók hozzá

szubjektíven - nincs nálam a top-ban, de kedvelem, 7/10

Adele:

objektíven - különleges hangú, jó énekesnő

szubjektíven - nem az én világom, 6/10

Ed Sheeran:

objektíven - kedves kis zenész, de a Shape of you-n kívül egy ütősebb, vagy jellegzetesebb zenét sem hallottam tőle; átlagos tehetség, felejthető énekhang

szubjektíven - nem az én világom, 3/10

Nirvana:

objektíven - emlékezetesek, jól is csinálták, amit csináltak, ha úgy vesszük, korszakot alkottak, de bőven nem annyira invenciózusak, mint amennyire annak állítják be őket

szubjektíven - elhallgatom őket, kb úgy, mint Jacksont, 7/10

2019. júl. 29. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!