Miért nem jó a Nickelodeon?
Figyelt kérdés
Egész délután a Rabbids: Invázió megy rajta.2019. máj. 27. 20:08
31/42 Vinkó Márton válasza:
30: Ha most velem trollkodsz, akkor javaslom, hogy fejezd be légyszíves!
34/42 Vinkó Márton válasza:
Ja, akkor azt nem nekem írtad, hogy "Ja a Nickelodeon kinyomta a Noob csapatot Ja és Szünetel a Noob csapat mikor rakják vissza a Műsorra? Ja Van egy jó hírem Hogy Júliusban Valamikor Leveszik Tyler Perry-t és helyette lesz újra Game Shakers 14:10-kor na örülsz a Jó hírnek?". Igazából nem is tudtam egyébként hogy mik azok a sorozatok, mert korántsem nézem a teljes Nickelodeon-t. Azt hittem, hogy félreértettél és ezért irónikusan írtad, hogy "Örülsz a jó hírnek?"... (vagyis hogy úgy értetted, hogy 'bizony semmi jó nem lesz)
35/42 anonim válasza:
Csak neked akartam Jót Ha utálod a Tyler Perry-t utálod? vagy nem
36/42 Vinkó Márton válasza:
Tyler Perry, egy részt se láttam igazából belőle, de ahány képet láttam róla, szerintem nem sokat vesztettem. A "Game shakers"-t nem utálom, de azért a kedvencemnek se mondanám.
38/42 Vinkó Márton válasza:
Jaj de sokat kérdezel. Hát azért mert... csak. Egyszerűen csak nekem így tetszik, ennél már nem tudok többet válaszolni, már nem is akarok. Igazából már csak lezárni akarom ezt a témát. Legyen elég annyi, hogy nem a kedvencem és kész.
40/42 anonim válasza:
Nem! Nem! Fogjuk ameddig azt nem mondom hogy Nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!