Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Csak szerintem egyre morbidabb...

Csak szerintem egyre morbidabb a Spongyabob?

Figyelt kérdés
Már évek óta nézzük a kisöcsémmel a Spongyabobot, és eddig mindig is egy jó mesének tűnt, de ahogy elkezdték adni a Nickelodeonon az újabb részeket egyszerűen olyan gusztustalan lett az egész. A karakterek is teljesen idióták lettek (főleg Patrik) a story is teljesen unalmas lett meg hülye. Várható javulás az újabb részekben?

2018. júl. 26. 11:30
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Korábban volt valami tanulmány arról, ami megnézte hogy mely rajzfilmek/animációs sorozatok segítik a gyerekek pszichológiai/mentális/logika/érzelmi/akármilyen képességét, tanítják-fejlesztik őket, stb...

A Spongyabobról azt állapították meg hogy semmiben nem segíti elő egy gyerek fejlődését. A kisgyerekre pedig kifejezetten rossz hatással van, és ez 2011-es cikk:

[link]

2018. júl. 26. 13:52
 2/7 anonim ***** válasza:
96%

2004 után, azaz az első mozifilmet követően az eredeti készítők egy része kilépett és új kezekbe került a sorozat. Elsősorban Spongyabob megalkotója, Stephen Hillenburg hagyta el a csapatot, és azóta lett a sorozat egyre idétlenebb és undorítóbb.

Egy két éve Hillenburg visszatért, és ismét az ő irányítása alatt vannak a dolgok. Én nem láttam egy új részt sem, de hallottam, hogy állítólag valamennyivel feljavult a minőségük. A pár éve kijött második mozifilm hangulata is közelebb állt a régi részekéhez.

2018. júl. 27. 17:28
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én az utóbbi pár évadot (9-10-11) nem láttam, de hallottam, hogy visszatért a régi színvonalára a sorozat. Egyébként igen, az újabb részek tényleg eléggé morbidak lettek.
2018. nov. 10. 10:54
 4/7 anonim válasza:
100%
Igen, én is nézem, és elég morbidak! Pl. az a rész, mikor talál egy zenét, mindig azt hallgatja, aztán már a ház oldalán fut... nagyon morbid, elég furcsa részei vannak, egyre idétlenebbek. A jó meséből egy értelmetlen hülyeség lett.
2018. nov. 15. 15:14
 5/7 anonim ***** válasza:
81%
Alapból sem szerettem fiatal kölyökkémt sem, de ahogyöregedtem egyre elviselhetetlenebbnek élem meg. Persze a mesék rejtett oldalát "érettebb" fejjel egyre inkább észreveszed. Meg persze a sorozat színvonala is durván csökkent
2019. jún. 19. 23:05
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
A Spongyabobban valóban vannak nagyon förtelmes undort keltő ábrázolások. Amit még egy felnőttnek se jó nézni nem hogy egy gyereknek. Tehát némelyik lénynek az ábrázolása egészen gusztustalanra sikerült pl: valami nyálkás tintahal-valami boszorkány féle- megy a rákollóba és csimbókokban lóg a "bőre" mindenhol a testén és valami trutyit húz maga után. Ez gyerekeknek készült. Általában csigusznál is elég gyakran vannak undort keltő illusztrációk. De leg többször a hónalj szaghoz vagy a száj belsejéhez sikerül olyan ocsmány képet befűzniük hogy nekem konkrétan az étvágyam is elmegy néha. Kérdem én? Miért jó ez? Vagy mire jó ez? Én arra gondolok hogy a készítőknek ez valami féle perverziójuk. De egyéb figurákat is sikerül úgy ábrázolniuk amit én egy mesében (vagy rajzfilmben) botrányosnak tartok.
2021. márc. 7. 00:23
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Előző vagyok.

Ez a mondatom

"Ez gyerekeknek készült." Kérdés akart lenni csak lemaradt a rengeteg kérdőjel. Valahogy így :

"Ez gyerekeknek készült???"

2021. márc. 7. 00:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!