Kriszti83 kérdése:
A Diginél van előfizetésem a tv-re. Mennyi idő után kapcsolják ki, ha nem fizetem be a csekket? Küldenek előtte felszólítást?
Figyelt kérdés
Köszönöm!2008. nov. 11. 21:06
1/3 anonim válasza:
Nekem is digi van, szerintem minden ilyen szolgáltatásnál van felszolitás, bár itt nincs hosszu lejárat, ha abban a honapban nem fizeted, akkor jön másik ho elején egy felszolitás 8 naprol, majd lehet várnak még 2 hetet, és ki is kapcsolják !
2/3 anonim válasza:
Én is digi-s vagyok. Nekem volt már úgy, hogy két teljes havi elmaradásom volt és az aktuális havi. (ugye ez így már 3) és mégsem kapcsolátk ki. Természetesen azóta már rendeztem a tartozást. Egyébként sokkal lojálisabbak, mint az UPC. (szerintem)
3/3 anonim válasza:
Nekem úgy volt, hogy nem küldtek egy csekket, nekem meg fel sem tűnt, a többit szépen fizetgettem, aztán 2-3 hónap után se kép, se hang, pedig felszólítás sem jött, csak 2 héttel a kikapcsolás után... Érdekes ez a digi, még jó, hogy most jár le a hűségnyilatkozat, le is mondom egy az egyben, mert pl. ha egy kicsit jobban esik az eső, nix adás. Phh... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!