Szerintetek hogy lehet az, hogy egy 30 éves pasi nem ismerte a Balu Kapitány kalandjait annak ellenére, hogy pont akkor volt gyerek amikor ment?
Figyelt kérdés
a föld alatt élt, vagy mi?2019. máj. 8. 22:56
1/7 anonim válasza:
Az úgy 10 évvel korábban volt, kb. akkor születhetett.
2/7 anonim válasza:
Nem nézett tv-t, nem szerette azt a mesét vagy a szülei tiltották.
3/7 anonim válasza:
Vagy olyan országban nőtt fel ahol nem mutatták be a sorozatot.
4/7 anonim válasza:
1 - Én is néztem gyerekkoromban, most vagyok 28 tehát nem volt 10 évvel korábban.
6/7 anonim válasza:
Vagy nem volt TV, vagy csak tiltották a szülei. Én pl alig nézhetten disney meséket, max csak a régieket, újak közül (akkor) meg Az oroszlánkirályt. Pokémont is csak nagyszülőknél láttam.
És Baluékat még bőven adta az rtl a 2000-es évek első felében is. Kölyökklubban
7/7 anonim válasza:
Én sem néztem gyerekkoromban (90-es években születtem), pedig volt TV-nk, néztem Kölyökklubot, Jetixet, Disney meséket, ez valahogy mégsem rémlett. Most kezdtem el nézni az unokahúgommal és amúgy nagyon jó mese, még felnőttként is leköt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!