Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért kell a tévéműsorokban...

Miért kell a tévéműsorokban kisípolni a káromkodásokat?

Figyelt kérdés
Úgy értem, azt hiszik a gyerekek a tévén kívül sehol nem hallanak káromkodást? Vagy hogy ha meghallanak egy b-zmeget, akkor már bűnözők meg léhűtők lesznek felnőttkorukban vagy mi? Ezt sosem értettem...

2018. nov. 28. 23:22
 1/2 anonim ***** válasza:

A korhatár-besorolás miatt. Amúgy én ugyanolyan kétszínűnek találom azt, mikor látom a neten a különböző posztokat, és ki húzva a káromkodás közepe. Pedig azzal és anélkül is érti mindenki, nem óv meg senkit semmitől. Ha azt akarom hogy más ne tanulja el, akkor legyek olyan igényes hogy nem káromkodok a mondanivalómban. Ha pedig igen, akkor nem kell eljátszani hogy én mégsem akarom hogy mindenki lássa, mikor közzéteszem a világnak a posztot.

A tévében viszont a médiatörvénynek meg kell felelni, ahol azt találták ki, hogy egy gyerek normális fejlődésének ez árt, és legalább a tévéből ne a kötőszóként használt testnedv és egyéb (ki, kivel és hogyan közösüljön) szöveg folyjon.

2018. nov. 29. 13:29
 2/2 anonim ***** válasza:
2018. nov. 30. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!