Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Nagyon nagyot csalódtam a...

Nagyon nagyot csalódtam a szerencsejátékban vagyis a KENÓ tipusó játékban. Elmondom hogy miért: Ma 2010. 07. 02-én reggel 9:37 perckor adtam fel a játékomat. ?

Figyelt kérdés

Viszont a szerencsejatek.hu honlapon már rajta volt az eredmény 2010-07-02-a volt kiírva és amikor én felmentem a szerencsejáték honlapra 22.13 perckor akkor már rajta volt a mai nap 20 száma vagyis az eredmény.

Viszont a lottóhúzás a TV2-őn 22:52 perckor volt vagyis ezek szerint a kereskedelmi csatorna nem élő adásba adta le a lottóhúzást hanem egy felvett adás volt. Nagyon ideges vagyok és mit tudnék tenni kinél tehetnék panaszt ebben az esetben?

Köszönöm.

2010. júl. 2. 23:07
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

csak azok mondják h.bunda akik nem képesek elviselni h.nem nyernek

NEM BUNDA!!!

amúgy én nem játszom,de nem azért mert csalás...

2010. júl. 6. 07:19
 22/22 anonim ***** válasza:

Sokaig en is azt hittem, hogy bunda pedig nem.

A szerencsejatek RT.-nek nincs oka bundazasra!!!

S.

2010. nov. 28. 23:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!