Nagyon nagyot csalódtam a szerencsejátékban vagyis a KENÓ tipusó játékban. Elmondom hogy miért: Ma 2010. 07. 02-én reggel 9:37 perckor adtam fel a játékomat. ?
Viszont a szerencsejatek.hu honlapon már rajta volt az eredmény 2010-07-02-a volt kiírva és amikor én felmentem a szerencsejáték honlapra 22.13 perckor akkor már rajta volt a mai nap 20 száma vagyis az eredmény.
Viszont a lottóhúzás a TV2-őn 22:52 perckor volt vagyis ezek szerint a kereskedelmi csatorna nem élő adásba adta le a lottóhúzást hanem egy felvett adás volt. Nagyon ideges vagyok és mit tudnék tenni kinél tehetnék panaszt ebben az esetben?
Köszönöm.
És akkor mi van?
Az lenne a durva, ha 22:00-ig lehetne játszani, de 21:50-kor kikerülnének a számok.
Miért kéne ennek élőben mennie?
"A sorsolásokra a hét elsı öt napján 20:30 órakor, szombaton 20:45 órakor, vasárnap pedig 16:45 órakor kerül sor."
Kenó Részvételi Szabályzat
Jó, hogy ilyen problémáid, "idegességeid" vannak.
Szerintem állítsd le magad, mielőtt nevetségessé válsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!