Hol találok olyan tévészolgáltatót, ahol a tévécsatornákat én válogathatom össze?
Figyelt kérdés
Magyarul személyre szabhatom.Mert a mostani előfizetésemben a 99 csatornából jó,ha 15 csatornát nézek....Szerintem ennek így semmi értelme.2019. febr. 16. 05:41
1/4 anonim válasza:
Neked semmi, de aki adja annak pénze van belőle, inkább oda adják mindet, ha úgy fizetsz, és szelektálhatod.
sztem sehol, aki megéri erre felé az a digi tv, jó áruk van és kínálatuk is.
Én is uígy vagyok vele, ha azt nézzük mennyit nézek akkor 1000ft alatt kéne fizetnem, ez nekik nem biznisz.
2/4 anonim válasza:
Sehol. Technikailag meg lehetne oldani, de csak csomagban adják.
3/4 anonim válasza:
Megveszed a legnagyobb csomagot.
Majd szimplán s tv-n létrehozol egy csatornaválogatást,amiben csak azokat a csatornákst látod, amiket nézel.
4/4 A kérdező kommentje:
Igen utolsó,de a pénzből is kevesebbet szertetnék fizetni arányosan....
2019. febr. 16. 13:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!