Szerintetek ki fogja megnyerni a VV9-et?
Én az első hét után már Greget tartottam a legesélyesebbnek, és azóta is őt tartom. Én elég homofób vagyok, és azt mondtam a beköltözésekor, hogy semmi keresnivalója ott, és hogy mit kell már megint reklámozni a melegeket, aztán kiderült, hogy messze normálisabb, intelligensebb, toleránsabb a többinél. Jobban utálom a nagyszájú, tetovált, beképzelt, kigyúrt bunkókat, és az idióta ribizliket, és láthatóan potyognak is ki rendesen a "menők". Pl. az ilyen Csoki-féle embereket ki nem állhatom. Örültem, hogy kitették, és nem rontja már ott a levegőt. Sajnos manapság az ilyen figurákért vannak oda sokan, pedig ritka ostoba fickó.
Te kit tartasz esélyesnek, és miért? Tippeljünk a győztesre!
Greg vagy Zsuu:))))
Legalábbis nekik drukkolok, de szeretem Renit is csak mostanába sok a hiszti.
Én Zsut nagyon furának tartom, és nem jó értelemben. Azt tudom, hogy sokak kedvence, csak azt nem, hogy miért. Reni tényleg sokat hisztizik. Nem nagyon bírja a bezártságot.
Én is csak az elsőt láttam eddig, és nem tudtam, hogy már a 9-nél tartanak, csak itt szokott lenni a Showder klub, és belebotlottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!