Ninja Warrior Hungary: nem alacsony egy kicsit a versenyzôk színvonala?
Kb. 2 ember megy teljesen végig a pályán, legtöbben már a 2., még egyszerûbb akadálynál kiesnek. Ennek ellenére továbbjutnak, hiszen senki nem képes végigmenni. „Bár kiestél a selejtezô felénél, de valszeg benne leszel a középdöntôben“, mondják néha a mûsorvezetôk :))
Emellett lassúak is az emberek.
Én nézem a németet is, ezért is vagyok elhûlve a magyar színvonalon. Ott tényleg rengetegen teljesítik a selejtezôt, középdöntôt és a legjobb idô dönt, h egyáltalán továbbmehet—e, annak ellenére hogy végigment!
Ott gyorsabbak és atlétikusabbak is a versenyzôk, sokkal színvonalasabb.
A magyarban továbbjut az is, aki a felénél vízbe esett......
Szerintetek?
Ha a német elég régóta tart, akkor sokan már célzottan készülnek rá, ami nálunk még nem egy bejáratott dolog. A magyart én is nézhetetlennek találom, de nem csak a szereplők miatt, hanem a műsorvezetés és az adásonkénti 3 órás sáv miatt is elképesztően rosszul van megcsinálva.
Nálunk az amerikai verzió van átvéve részben, ahol ha nem teljesítik elegen a szakaszt, akkor is a legjobb X (30) jut tovább egy-egy városból, különben nem lenne elég anyag a fix 10-20 részes évadra.
Én az eredeti japán verziót (Sasuke) nézem, ami így néz ki: van egy előválogató (amit nem mutatnak) egy nagyon alap pályával, és 100 játékos jut tovább a selejtezőkbe. A játék 4 pályából áll, ahol az első két rész időre megy, a harmadik már teljesítményre, a negyedik a Midoriyama a kötélmászással időre. Évi 1 ilyen esemény van, és az egész 1db 3 órás műsorra van jó feszesre vágva. Átlagosan a 100-ból 90-95 kiesik az első szakaszban, 2-4 megy tovább a harmadikra, és a 35 évadhoz képest ritka, hogy van negyedik szakasz. Ezt el is szokták mondani a franchise többi változatában is, hogy mennyire kevesen teljesítették a versenyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!