Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Hogyan lehetett bejutni az X-...

Hogyan lehetett bejutni az X- faktorba olyan alacsony színvonalú számmal mint a P. J. Z. együttes?

Figyelt kérdés

2012. okt. 20. 20:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Kérdezd őket :D Ilyen gyenge együttes nem fogja sokáig húzni ...
2012. okt. 20. 21:16
 2/13 anonim ***** válasza:
miért a többi jobb? én eddig 1 jót se láttam, most is majd elalszok rajtuk
2012. okt. 20. 21:20
 3/13 anonim ***** válasza:

Többe se jobb .. amúgy a PJZ-re elég sokan kívváncsiak a 15-25as korosztályból .

Nekem alapből bejön a stilus , ki mit kedvel .

BÁr tény hogy inkább piros király stílusát csipálom.

2012. okt. 20. 21:29
 4/13 anonim ***** válasza:
Eleve az X-faktor se magas színvonalat képvisel, elég megnézni az idei felhozatalt. De végre kiestek pár perce, épp időben. Úgy látszik még sincs akkora jövője hasonló formációknak még az X-faktorban sem.
2012. okt. 20. 22:35
 5/13 anonim ***** válasza:
az a legnagyobb baj,h az ilyen "tehetségkutató" műsorokban csak a sz@r tömegzene megy, ha jön egy kisebb színfolt azt egyből megpróbálja mindenki minél hamarabb eltüntetni(mint pl a kérdező) vagy megpróbálják átkenni ugyanolyan sz@rszínűre (lásd plazma a csillag születikben, gettóból jött plázába ment), én nem azt mondom h ez a pjz jó volt,de a nézők nagy része lehurrogja az ilyet, mindenhol az agyonjátszott popzene megy amiből van kismillió előadó...
2012. okt. 20. 22:44
 6/13 anonim ***** válasza:
Én azt gondolom, hogy sok a mondvacsinált énekes, de azért Oláh Gergőt, vagy Antal Timit ne tituláljuk már szar énekesnek, mert még a zenéhez értő emberként is azt mondom, hogy nagyon szép és magas színvonalú hangjuk van.
2012. okt. 20. 23:45
 7/13 anonim ***** válasza:
40%

Antal Timi?

Van neked füled???

Mert nekem van, és ez hallgathatatlan volt.

Gergő viszont nem volt rossz, de a Timiében egyetlen normális hang sem volt szinte. Pedig szerettem ezt a lányt, eddig a pontig.

A PJZ pedig lehet, hogy más, de attól még amit csinált az nem volt jó és nem a műfajjal volt gond, hanem hogy meg sem közelíti azt, amit elvileg mutat.

Ha rapp, akkor hallgassatok már egy kis Eminemet.. Érdekes módon rapper, és fantasztikus, amit művel illetve művelt és az egész D12 nagyon jó volt a maga nemében.

2012. okt. 20. 23:49
 8/13 anonim ***** válasza:
Hát ha a Timi hallgathatatlan, akkor szerintem dobd ki a rádiódat az ablakon, mert nála ezerszer rosszabb énekesekre mondják azt, hogy profik.
2012. okt. 20. 23:50
 9/13 anonim ***** válasza:

Ez így van sajnos, de ettől ő még nem lesz jó.

Ez a mai egész egyszerűen fülsértő volt. Nem igaz, hogy nem hallottad, hogy úgy hamis volt, ahogy volt.

Ezt nem lehetett nem meghallani.

2012. okt. 20. 23:52
 10/13 anonim ***** válasza:

Egyébként abban igazad van, hogy némelyik énekest úgy sztárolják, pedig annyira nem kéne.

És akkor egy tehetséges lány, mint például a Fábián Juli szinte sehol sem szerepel, ami úgymond mindennapos műsor, pedig amit ő csinál, az a maga nemében profi munka.

2012. okt. 21. 00:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!