Hogyan lehetett bejutni az X- faktorba olyan alacsony színvonalú számmal mint a P. J. Z. együttes?
Figyelt kérdés
2012. okt. 20. 20:41
11/13 anonim válasza:
én személy szerint nagyon bírom őket, és sajnálom hogy kiestek.
12/13 anonim válasza:
Én a párbajos számukon akadtam ki a legjobban, a refrénben a magas hangokat ki sem tudta énekelni, mellette tiszta hamis volt az egész, a másikról nem is beszélve, aki mindig úgy rappel, hogy egy szavát sem érteni.
Nem mondom hogy nem az X faktorba valók, mert ez a műsor is ugyanolyan színvonalon aluli, mint akik benne szerepelnek, tisztelet pár kivételnek.
13/13 anonim válasza:
Az énekes énekelni, a repper meg reppelni nem tud. Annyira rosszak voltak. Én azt hittem hogy az elő válógatón kiesnek. Erre élő adásig mentek. Ez borzasztó. :) Aki reppel az csukot szájjal durrog. Kb nem tudja érthetően kimondani, hogy bútor, vagy betétszámlakönyv. Az énekes az meg egyszerűen rosszul énekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!