Szereted a Rubi, az elbővölő szörnyeteg c. sorozatot?
Figyelt kérdés
2010. jún. 20. 14:47
2/12 anonim válasza:
Igen! Nem vagyok egy nagy szappanopera-függő, de ez a sorozat kifejezetten tetszik.
3/12 A kérdező kommentje:
Nekem is nagyon!
2010. jún. 20. 16:51
4/12 anonim válasza:
juj de örülök nektek... és akkor elképzelitek ugye, hogy a valóságban is ilyen a szerelem? :D juj, nézzétek csak és essetek pofára drágák, ha nem olyan az élet mint ott... juuujjj :D:D:D:D
5/12 anonim válasza:
éN NAGYON SZERETEM szóval mindenki nézze csak tovább!
6/12 A kérdező kommentje:
Húú, de negatív vagy!!!
Nem képzeli senki semmit. Filmet nézünk, nem álmodozunk.
Tetszik és kész!
2010. jún. 20. 23:29
8/12 A kérdező kommentje:
RUBI KEDVELŐK!!! http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__filmek-sorozatok__..
2010. jún. 30. 12:40
9/12 anonim válasza:
Én sem bírom az ilyeneket, mert általában nagyon erőltetett, és pocsék színészek vannak benne, ezektől felfordul a gyomrom, de ez a Rubi szerintem tök jó!!!! Jó színészek, a történet is jó (mondjuk az a könyvnek köszönhető), a tanulság...minden! Szerintem nagyon jó!! De mindjárt vége...asszem már csak 4 rész... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!