Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek az Agymenők vicces?

Szerintetek az Agymenők vicces?

Figyelt kérdés
Szerintem változó, de pl. az indiai sosem vicces.
2018. júl. 12. 21:00
 1/7 anonim válasza:
53%
Én nem tudok nevetni rajta, nekem az egész nagyon fárasztó, de biztosan van aki szereti.
2018. júl. 12. 21:02
 2/7 anonim ***** válasza:
88%
Én szerettem de már kicsit unalmas. Young Sheldon viszont vicces. Először nem akartam nézni,de nem bántam meg.
2018. júl. 12. 21:08
 3/7 anonim ***** válasza:
76%
az elején még vicces volt! de ezek az új részék már nem annyira!
2018. júl. 13. 08:53
 4/7 anonim ***** válasza:
84%
igen a Young Sheldon tényleg nagyon jó :)
2018. júl. 13. 14:25
 5/7 anonim ***** válasza:
81%
Régen vicces volt, mert geek tudósok életét mutatta be. Mostanra már viszont elment egy olyan irányba, hogy ribikről és a pasijaikról szól, akik mellékállásban tudósok.
2018. júl. 19. 10:10
 6/7 anonim ***** válasza:
84%
Nem tudom szerintem mostanában nagyon erőltetett és én ha tele lenne jó poénokkal akkor se tudnám élvezni mert ez a másodpercenkénti műröhögés iszonyatosan irritáló
2018. aug. 22. 15:42
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Hat én tökre szeretem viccesek és szerethetőek a karakterek a zsenialitás és a gyerekes viselkedésük ( kocka) kombinációja teszi érdekessé

Tudósok iq ninjak miközben megbújik egy gyerekes énjük

Egy nevetséges komolytalan szitut meg nem tudnak éretten kezelni

Úgymond leírható úgy is hogy a fiúk későn érnek így bár lehetnek nagyon pengék mégis komolytalanok

Míg a lányok éretebbek és máshogy kezelik a helyzeteket de mint pl Penny ő egy olyan a karakter aki egy átlagos lányt képvisel nem túl okos mint a srácok de komolyabb náluk és ez a párhuzam vicces tud lenni

Sheldonek nagyban gondolkoznak elméleteket gyártanak a fizika területen közben pedig egy apróságon is össze tudnak veszni pl lakotarsi szerződés xddElég gyerekes És vicces az átlagos életvbeli helyzeteket nem tudják kezelni de a kvantummechanika rejtelmeit komolyan veszik :) imadom őket

2020. ápr. 29. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!